Λιγνάδης: Είχε μηνυθεί για σεξουαλική παρενόχληση και το 1984

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε μηνυθεί το 1984 από τους γονείς ενός αγοριού για σεξουαλική παρενόχληση, αλλά η μήνυση εκείνη τελικά αποσύρθηκε.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, έκανε παρέα με ένα ζευγάρι καλλιτεχνών και προσπάθησε να προσεγγίσει τον 14χρονο γιο τους.
Αρχικά χαϊδεύοντάς το αγόρι και στη συνέχεια επιμένοντας με τηλέφωνα στα οποία του έλεγε μεταξύ άλλων «αυτή είναι η φύση σου και πρέπει να την αποδεχτείς».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το παιδί έφτασε στο σημείο απόπειρας αυτοκτονίας και οι γονείς του τον μετέφεραν έγκυρα στο νοσοκομείο και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Ο μικρός ένα χρόνο μετά τους είπε τι τον οδήγησε σε αυτό το σημείο. Την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης πήγε στην Πέτρου Ράλλη για δακτυλοσκόπηση, διαπιστώθηκε ότι είχε ξαναγίνει.
Ωστόσο το ποινικό του μητρώο ήταν καθαρό γιατί οι γονείς του 14χρονου, τότε, απέσυραν τελικά την μήνυση γιατί φοβήθηκαν ότι θα έβλαπτε τον γιό τους.

Πηγή: Mega / tovima.gr
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here