Λιγνάδης: Διατάχθηκε έρευνα στο σπίτι του-Στο «μικροσκόπιο» το αυτοκίνητο και η μηχανή του-Το κινητό και οι κλήσεις του πότε θα ελεγχθούν;

Ερευνα στο σπίτι του προφυλακισμένου Δημήτρη Λιγνάδη, στη μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητό του διατάχθηκε από τις δικαστικές αρχές.

Από την πλευρά ο συνήγορος του σκηνοθέτη – ηθοποιού Αλέξης Κούγιας ζητά να αναβληθεί η έρευνα που έχει προγραμματιστεί για σήμερα, καθώς, όπως ισχυρίζεται, βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης όπου επισκέπτεται τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Αιτούμε κατόπιν συνεννοήσεως μαζί μου για την ημερομηνία και την ώρα, λόγω και των αυξημένων επαγγελματικών μου υποχρεώσεων σε Δικαστήρια σε όλη την Ελλάδα, να αναβληθεί η διενέργεια και των τεσσάρων αυτών ανακριτικών πράξεων, διότι άλλως θα έχει εμφιλοχωρήσει απόλυτη ακυρότητα της προδικασίας στη νόμιμη διερεύνηση των φερομένων ως διαπραχθεισών από τον εντολέα μου κακουργηματικών πράξεων» αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Γιάννης Βλάχος, συνήγορος του 25χρονου του οποίου η μήνυση πυροδότησε τις εξελίξεις σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, κατέθεσε αίτημα να ελεγχθεί η δραστηριότητα στο ίντερνετ του προφυλακισθέντα σκηνοθέτη.

Το καίριο ερώτημα που προκύπτει είναι εάν και πότε θα ερευνηθεί το κινητό του και οι κλήσεις που έκανε από την παραμονή της ανάληψης των καθηκόντων του έως και τώρα. Εαν δεν γίνει θα πρόκειται απο μόνο του, για ένα πρωτοφανές δικαστικό σκάνδαλο

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here