Λεουτσάκος: Ενδείξεις για κάλπες το α΄ 15νθήμερο του Σεπτέμβρη

Ενδείξεις που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ενδεχομένως να στηθούν κάλπες το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, χωρίς ωστόσο αυτό να αποτελεί  βεβαιότητα, βλέπει  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Λεουτσάκος.

Μιλώντας στο Μέγκα, ως μέλος της Αριστερής πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε ότι γίνεται προετοιμασία ώστε να μην ψηφιστεί το μνημόνιο.  «ΣΥΡΙΖΑ και μνημόνιο είναι έννοιες ασύμβατες» , τόνισε προσθέτοντας ότι δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι ο πολιτικός φορέας εκείνος, ο οποίος μαζί με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι θα ψηφίσουν ένα νέο μνημόνιο, το οποίο όπως είπε θα είναι καταστροφικό για το λαό και για τη χώρα.

Απαντώντας σε ερώτηση αν τα μέλη της Αριστερής πλατφόρμας προτίθενται να παραιτηθούν μετά την ψηφοφορία της συμφωνίας, ο κ. Λεουτσάκος είπε ότι η κυβέρνηση πρέπει έστω και τώρα να διακόψει τις διαπραγματεύσεις που οδηγούν στο μνημόνιο και να προχωρήσει με βάση τις προγραμματικές της δεσμεύσεις και με βάση τη λαϊκή στήριξη που έχει εκφραστεί τον Ιούλιο.

Αναφορικά με αυτόνομη κάθοδο στελεχών της Αριστερής πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι πρόκειται για πρωθύστερα σενάρια και πρόσθεσε ότι το κύριο τώρα είναι να επαναφερθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση στην πραγματική της κοίτη.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here