Λεμεσός: Απαγορεύεται το La Casa De Papel στο Καρναβάλι

Τo προσφιλές θέμα «La Casa De Papel» απαγορεύθηκε στη φετινή μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 αρχίζει η περίοδος υποβολής δηλώσεων για συμμετοχή, η οποία θα είναι δυνατή μεταξύ 8.00π.μ. και 2.00μ.μ., με την τελευταία μέρα για δήλωση συμμετοχής να είναι η Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018, μέχρι τη 1.00μ.μ..

Στην ίδια ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι το θέμα «La Casa De Papel» δεν θα γίνει αποδεκτό ως συμμετοχή για λόγους ασφαλείας και συγκεκριμένα λόγω της στολής, η οποία κρύβει το πρόσωπο του καρναβαλιστή.

Παράλληλα, πρόκειται για ένα πολύ δημοφιλές θέμα και καθώς οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες επιθυμούν να διατηρήσουν τον αριθμό των καρναβαλιστών μέχρι τα 500 άτομα σε κάθε ομάδα, η συγκεκριμένη αμφίεση θεωρήθηκε ότι θα μπορούσε να προσελκύσει πολύ περισσότερα, γεγονός που θα οδηγούσε στην παραβίαση του συγκεκριμένου κανονισμού που έχει θέσει ο Δήμος Λεμεσού.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «την πρώτη μέρα δήλωσης συμμετοχής δικαιούνται να δηλώσουν όσοι συμμετείχαν στην περσινή παρέλαση και τήρησαν όλους τους κανονισμούς. Όσοι συμμετείχαν στην περσινή παρέλαση και παρέβησαν τους κανονισμούς, καθώς και οι νέοι συμμετέχοντες, θα δικαιούνται να δηλώσουν συμμετοχή από την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου του 2018», ενώ «όσοι θέλουν να συμμετάσχουν με άρμα ή ομάδα πεζών στη μεγάλη παρέλαση, καλούνται να περάσουν απαραιτήτως από τα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών στην οδό Αγίου Ανδρέου 253 (τηλ. 25745919) για συμπλήρωση της ειδικής φόρμας συμμετοχής και για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση όσον αφορά στους φετινούς όρους και κανονισμούς».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here