Λάσπη στον Κουρουμπλή: Η εκδήλωση του Συνδέσμου Κατασκευαστών βαφτίστηκε «γιορτή του αμαρτωλού πλοιοκτήτη»

Λόγω της χτεσινής απεργίας δεν αναρτήσαμε την απάντηση του υπουργού Ναυτιλίας στη λασπολογία ότι χόρευε ζεϊμπέκικο στην ονομαστικη γιορτή του  πολοιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ»

Συγκεκριμένα η σύζυγος του πλοιοκτήτη, άγνωστο  για ποιο λόγω, ανέβασε μια ατυχέστατη (ας μην τη χαρακτηρίσουμε αλλιώς) ανάρτηση με βίντεο που υποτίθεται ότι έδειχνε τον κ. Παν. Κουρουμπλή να χορεύει ζεϊμπέκικο στη γιορτή του άνδρα της

Ομως το βίντεο ήταν απο τις 3 Μαρτίου, από την γιορτή του Συνδέσμου Κατασκευαστών της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος και στο ίδιο τραπέζι κάθονταν με τον υπουργό ο δήμαρχος Περάματος Γιάννη Λαγουδάκης, η ηγεσία του Λιμενικου Σώματος και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βασίλης Κανακάκης

Και τότε (αρχές Μαρτίου) το είχαν αναρτήσει  ξανά αυτό το βίντεο διάφοροι

Απαντώντας δε ο υπουργός στο Νίκο Χατζηνικολάου δεν  μπορουσε να ερμηνεύσει την αψυχολόγητη ανάρτηση αλλά χαρακτήρισε ως απαράδεκτη και την πολιτική «αξιοποίηση» του βίντεο.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουρουμπλής είπε:

«Ούτε συναντήθηκα ποτέ στη ζωή μου με αυτή την οικογένεια,  ούτε τηλεφωνικά έχω μιλήσει μαζί τους. Δεν ξέρω γιατί έκανε την ανάρτηση η γυναικα. Ομως αυτός ο πολιτικός πόλεμος οδηγεί σε αδιέξοδο ψυχολογικό , έχει κανόνες ο πολεμος και η αντιπαράθεση, να μεμφθείς τονΚουρουμπλή για κάτι που έκανε ή δεν έκανε, δενμπορείς να κάνεις το άσπρο μαυρο και να βγαινουν τρεις ανακοινώσεις με διαψεύσεις, απο το δήμαρχο Περάματος, από τον πρόεδρο του συνδέσμου κατασκευαστών, ακομα και από την πλοιοκτήτρια εταρεία»

«Το λυπηρό επεισόδιο αναδεικνύει τον ιστό της λάσπης που υφαίνεται για το πρόσωπο του, με σαφή στόχο να πληγεί η κυβέρνηση», αναφέρει  ανακοίνωση του υπουργού  Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή.

«Ο συνδυασμός ενός άσχετου γεγονότος με το ναυάγιο του δεξαμενοπλοίου αποδεικνύει τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει όσοι ήλπιζαν να μας χρεώσουν αναποτελεσματικότητα και ολιγωρία. Η εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκα ήταν ο ετήσιος χορός του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας για την οποία υπάρχει και σχετική ανακοίνωσή του».

«Θεωρώ αυτονόητο ότι το να αποδέχεται ο υπουργός προσκλήσεις εκπροσώπων του παραγωγικού ιστού της χώρας, δεν είναι μόνο συμβατό με τη δραστηριότητά του, αλλά και επιβεβλημένο.»

Το βιντεο μπορειτε να το δείτε κι εδώ

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here