Λαπαβίτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να διαμορφώσει πρόταση εξόδου από την ΟΝΕ

ΦΩΤΟ:EUROKINISSI

Να διαμορφώσει πρόταση εξόδου από την ΟΝΕ καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Κώστας Λαπαβίτσας και προειδοποιεί ότι σε αντίθετη περίπτωση «οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα θα γεννήσουν πολιτικά τέρατα».

Σε ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του ιστολόγιο τονίζει ότι «τώρα επείγει να αναδιατυπωθεί με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο η αναγκαιότητα της εξόδου της Ελλάδας από την ΟΝΕ».

Οπως αναφέρει ο «Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει στα μέλη και στους ψηφοφόρους του να προχωρήσει σε ταχύτατη επανεκτίμηση της πορείας της χώρας και να διαμορφώσει πρόταση εξόδου από την ΟΝΕ με πειστικό τρόπο. Αν δεν το κάνει, οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα θα γεννήσουν πολιτικά τέρατα».

Ο κ.Λαπαβίτσας εκτιμά ότι «η συμφωνία δεν πρόκειται να λύσει τα προβλήματα της χώρας και είναι πιθανόν να αποδεχθεί παντελώς ανεφάρμοστη», ενώ προσθέτει ότι «η προοπτική της εξόδου από την ΟΝΕ θα τεθεί ξανά με εξαιρετικά επιτακτικό τρόπο εκ των πραγματων και μάλιστα πολύ σύντομα».

Σημειώνει ακόμη  ότι πανηγυρίζει «το εγχώριο μνημονιακό στρατόπεδο και νιώθουν δικαιωμένοι οι διαπλεκόμενοι πολιτικοί που κατέστρεψαν τη χώρα τα προηγούμενα χρόνια».

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here