Λαπαβίτσας: Φτιάχνουμε μέτωπο για να ακουμπήσει ο ελληνικός λαός

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

«Έχουμε συνολική πρόταση για την ελληνική κοινωνία και στο πλαίσιο αυτό δεν φοβόμαστε να θέσουμε και το θέμα του εθνικού νομίσματος, το οποίο δεν είναι ταμπού. Εμάς δεν μας τρομάζει, άλλοι το φοβούνται. Ο καιρός που αποφεύγονταν ορισμένα ζητήματα, όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ για μεγάλο διάστημα, τελείωσε», ανέφερε ο βουλευτής πλέον της Λαϊκής Ενότητας Κώστας Λαπαβίτσας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Λαπαβίτσας τόνισε ότι «θα προσπαθήσουμε να δώσουμε φωνή στον λαό που ψήφισε ‘όχι’, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «έχουμε όλες τις δυνατότητες να δώσουμε έκφραση στην λαϊκή θέληση».

Επισήμανε οτι ο νέος πολιτικός σχηματισμός «θα συνεχίσει στην αντιμνημονιακή πορεία που έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ αυτό που έγινε μέχρι να γίνει και αυτός μνημονιακός», ενώ σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασιών της Λαϊκής Ενότητας με άλλες πολιτικές δυνάμεις, ο Κώστας Λαπαβίτσας είπε ότι «εμείς φτιάχνουμε μέτωπο στο οποίο μπορεί να ακουμπήσει ο ελληνικός λαός».

Ερωτηθείς για τον εκλογικό στόχο της Λαϊκής Ενότητας, ο Κώστας Λαπαβίτσας είπε ότι «είναι νωρίς» για να τεθούν συγκεκριμένοι στόχοι και προσέθεσε ότι «αυτή η προσπάθεια είναι δύσκολη και επίπονη, με κόστος για όλους μας. Αλλά εκείνο που προσλαμβάνουμε είναι η πολύ μεγάλη στήριξη του κόσμου, που αισθάνεται προδομένος, που νιώθει δυστυχία προς την πολιτική συνολικά. Εμείς θα βγούμε να πούμε όχι, αυτή η αριστερά που πρεσβεύουμε είναι φερέγγυα».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here