Λαϊκή Ενότητα: Κύριος εκφραστής της νέας μνημονιακής τάξης ο Τσίπρας

Σφοδρή προσωπική επίθεση κατά του Αλ. Τσίπρα εξαπέλυσε η Λαϊκή Ενότητα. Σχολιάζοντας την ομιλία του στη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, η Λαϊκή Ενότητα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει ότι  «ο κ. Τσίπρας απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι έχει μετατραπεί στον κατ’ εξοχήν εκφραστή της νέας μνημονιακής τάξης».

«Αξιοποιώντας αριστερή ρητορεία και “επαναστατικές” εξάρσεις, που στην πραγματικότητα υμνούν το τρίτο μνημόνιο και τις βάρβαρες εφαρμοστικές του διατάξεις, έπεισε και τον πλέον δύσπιστο ότι πήρε επάξια από τους δανειστές στο Βερολίνο τη σκυτάλη που μέχρι χθες κρατούσαν τα παλαιά μνημονιακά κόμματα», αναφέρει η Λαϊκή Ενότητα.

«Είναι βέβαιο ότι η φρασεολογία που χρησιμοποιεί, όπως και τα επιχειρήματά του, θα καθιερώσουν ένα νέο μουσειακό είδος παλαιοκομματικής ρητορικής, καταδικασμένο ήδη στη λαϊκή συνείδηση» συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Η Λαϊκή Ενότητα αναδεικνύεται στη νέα ανερχόμενη δημοκρατική, πατριωτική, αντιμνημονιακή δύναμη που μπορεί να σαρώσει ολόκληρο το μνημονιακό λόμπι και να ανοίξει νέους προοδευτικούς ορίζοντες για τον τόπο και το λαό μας», καταλήγει.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here