Λαϊκή Ενότητα: Με τις ευλογίες Μέρκελ και Σόιμπλε οι πρόωρες εκλογές

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Ψυχραιμία συνιστά στο Μέγαρο Μαξίμου η Λαϊκή Ενότητα σχολιάζοντας το non paper κυβερνητικών κύκλων που καταγγέλλουν τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τους οπαδούς της δραχμής για διάσπαση της Αριστεράς.

Το γραφείο Τύπου του κόμματος τονίζει ότι » δεν πρόκειται να εμπλακεί σε μια ατέρμονη ανταλλαγή δηλώσεων» αλλά κατηγορεί την κυβέρνηση σημειώνοντας ότι  » υλοποιούνται κατά γράμμα, με τις ευλογίες Μέρκελ – Σόιμπλε, οι πρόωρες εκλογές, ώστε να τεθούν εκτός πολιτικής σκηνής οι συνεπείς αντιμνημονιακές δυνάμεις που εκφράζει η Λαϊκή Ενότητα».

 

Αναλυτικά το σχόλιο της Λαϊκής Ενότητας έχει ως εξής:

«Την ώρα που μένει ακόμα αναπάντητο γιατί η κυβέρνηση επέλεξε την πλήρη υποταγή της χώρας στους δανειστές, τη στιγμή που το τρίτο μνημόνιο με τις βάρβαρες πολιτικές του μνημονίου συνεχίζονται και θα ενταθούν ακόμη περισσότερο, τη στιγμή που όλες οι αποφάσεις των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ καταπατήθηκαν βάναυσα και αγνοήθηκαν όλες οι προτάσεις που έθεταν επί τάπητος την μη υπογραφή νέου μνημονίου, αλλά την διέξοδο στη βάση των αποφάσεων του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, κύκλοι του Μαξίμου διαρρέουν το ‘έγκλημα των διασπαστών – δραχμιστών’.

» Δεν φθάνει που υλοποιούνται κατά γράμμα, με τις ευλογίες Μέρκελ – Σόιμπλε, οι πρόωρες εκλογές, ώστε να τεθούν εκτός πολιτικής σκηνής οι συνεπείς αντιμνημονιακές δυνάμεις που εκφράζει η Λαϊκή Ενότητα.

» Αλλά δυστυχώς, υιοθετούνται οι πιο σκληρές λογικές αντιπαράθεσης που ταιριάζουν στις κυβερνήσεις Σαμαρά – Βενιζέλου. Εμείς δεν πρόκειται να εμπλακούμε σε μια ατέρμονη ανταλλαγή δηλώσεων που μόνο χαρά φέρουν στους δανειστές και στη ντόπια ολιγαρχία. Συνιστούμε ψυχραιμία!».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here