Λαφαζάνης σε Μαξίμου για Ζωή: Yπερασπίζεται τη δημοκρατική λειτουργία των θεσμών

Με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα απαντά στους κύκλους του Μαξίμου «περί συμπεριφοράς δικτάτορα» από τη πρόεδρο της Βουλής και υπερασπίζεται στο ακέραιο τη στάση της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου. Η απάντηση είναι μάλιστα εξ ίσου σκληρή για την κυβέρνηση και πολλοί θεωρούν ότι προοιωνίζεται την αρχή της εκλογικής συνεργασίας μεταξύ της Προέδρου της Βουλής και του νέου αντιμνημονιακού κόμματος του Π. Λαφαζάνη. 

«Οι άνθρωποι του Μαξίμου συγχέουν τη μνημονιακή δικτατορία με τη δημοκρατική λειτουργία των θεσμών, αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η «Λαϊκή Ενότητα», σχετικά με τη συνάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

«Η πρόεδρος της Βουλής υπερασπίζεται με απαρέγκλιτη συνέπεια τη λειτουργία των θεσμών» επισημαίνεται. Και η ανακοίνωση καταλήγει:

«Όσο για τα περί «μηδενισμού της διαπραγματευτικής  προσπάθειας της κυβέρνησης», αυτό μάλλον ως … ευφημισμός ακούγεται απέναντι σε μια “διαπραγμάτευση” που οδήγησε σε ένα τρίτο μνημόνιο, το οποίο απειλεί να λειτουργήσει ως χαριστική βολή στη χώρα» καταλήγει η ανακοίνωση της «Λαϊκής Ενότητας».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here