Λαφαζάνης: Καλώ σε τηλεοπτική αναμέτρηση Τσίπρα και πολιτικούς αρχηγούς

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Σε τηλεοπτική αναμέτρηση καλεί τον Αλέξη Τσίπρα και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Αν και «οι ‘’τηλεοπτικές’’ εκλογές δεν αποτελούν τον ουσιαστικότερο δημοκρατικό οδικό χάρτη προς τις εκλογές», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΛΑΕ, «παρά ταύτα η Λαϊκή Ενότητα καλεί τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τους άλλους αρχηγούς των κομμάτων σε έναν ανοιχτό, δημοκρατικό, ισότιμο και διαφανή διάλογο των πολιτικών αρχηγών που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να βασιστεί σε βαρετούς μονολόγους».

Παράλληλα το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη επιτίθεται εκ νέου στην κυβέρνηση, σημειώνοντας πως «οι εκλογές ‘’φαστ τρακ’’ που επέλεξε το Μαξίμου, συνιστούν μια ασφυκτική προεκλογική τακτική προς όφελος των μνημονιακών-συστημικών δυνάμεων η οποία υποτιμά την κριτική σκέψη των πολιτών.

»Έτσι όπως και υποτίμησαν το 61,3% του ελληνικού λαού θα υποτιμήσουν και πάλι τους αγωνιζόμενους Έλληνες πολίτες και ιδιαίτερα τη νεολαία που έδωσε μαζικό και βροντερό παρόν στο ιστορικό δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου», αναφέρει η ΛΑΕ, τονίζοντας πως η διεξαγωγή ντιμπέιτ «θα δώσει τη δυνατότητα στους Έλληνες πολίτες να ‘’ζυγίσουν’’ σωστά την ψήφο τους».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here