Π. Λαφαζάνης: Η αποχή ισοδυναμεί με μνημόνια και λιτότητα

 

Αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατά τη διάρκεια γεύματος που παρέθεσε σε δημοσιογράφους αλλά σε μέλη και στελέχη της Λαϊκής Ενότητας, σε γνωστό μαγαζί, στη Νίκαια.

Ο κ. Λαφαζάνης εκτίμησε ότι το θετικό αποτέλεσμα για τη ΛΑΕ θα έχει συνέπειες πολύ διαφορετικές από αυτές που σχεδιάζουν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, ενώ διαβεβαίωσε ότι «τα μνημόνια θα πέσουν».

«Οι εκλογές αυτές είναι πολύ κρίσιμες για τον τόπο μας» τόνισε ο πρόεδρος της ΛΑΕ και πρόσθεσε ότι «πρόκειται πρώτα – πρώτα για εκλογές που αφορούν στη νεολαία, την οποία θέλουμε να στηρίξουμε ώστε να μην ξενιτεύεται για να βρει δουλειά».

Απευθύνοντας έκκληση στους νέους να συμμετάσχουν στην εκλογική αναμέτρηση, προειδοποίησε ότι η αποχή ισοδυναμεί με μνημόνια και λιτότητα που είναι ταφόπλακα για την Ελλάδα.

Το «παρών» έδωσαν ο Μανώλης Γλέζος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Στάθης Σταυρόπουλος, ο Κώστας Ήσυχος, η Νάντια Βαλαβάνη, ο Δημήτρης Στρατούλης, ο Βασίλης Πριμιτήρης, η Μάνια Μπαρζέφσκι, ο Αντώνης Νταβανέλος και άλλα στελέχη.

Ξεχώρισε η στιχομυθία μεταξύ του κ. Λαφαζάνη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, όταν έφθασε η τελευταία.

«Νομισματοκοπείο πήγες;» τον ρώτησε καθώς τον χαιρετούσε. Και ο κ. Λαφαζάνης απάντησε: «Από εκεί έρχομαι»…

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here