Λαφαζάνης : Στο εθνικό νόμισμα ακόμη και τώρα

ΦΩΤΟ: INTIME ( Γ. ΛΙΑΚΟΣ)

Tρία όχι , όχι σε παραίτηση, όχι σε παράδοση της  κοινοβουλευτικής τους έδρας, όχι στην ψήφιση των μέτρων.  Αυτό αποφάσισαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ  που ανήκουν στην Αριστερή Πλατφόρμα του κόμματος, στη συγκέντρωση που έκαναν  αργά το βράδυ της Τρίτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Ο  Παναγιώτης Λαφαζάνης,  στην τοποθέτησή του, σύμφωνα με πληροφορίες  του Presspublica είπε πως ακόμη και τώρα  μπορούμε να πάμε σε εθνικό νόμισμα, παίρνοντας τα 22 δις ευρώ από την Τράπεζα της Ελλάδος  για να εξασφαλίσουμε πληρωμή μισθών και συντάξεων και παράλληλα να τυπώσουμε το εθνικό μας νόμισμα.

Να προσθέσουμε εδώ ότι  ο  πρωθυπουργός  Αλέξης Τσίπρας,  στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ τόνισε πως μια πρακτική διαγραφών είναι απέναντι στην κουλτούρα του ΣΥΡΙΖΑ και πως ο καθένας είναι υπεύθυνος για την στάση που θα κρατήσει και την στρατηγική που  θα ακολουθήσει.

Στην συνεδρίαση  συμμετείχαν, οι Στάθης Λεουτσάκος, Δημήτρης Στρατούλης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Κώστας Λαπαβίτσας, Κώστας Ήσυχος, Νίκος Χουντής, αλλά και άλλα στελέχη που δεν είναι βουλευτές, όπως ο Βασίλης Πριμηκύρης.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here