Λαφαζάνης: Δεν ψηφίζω νέο μνημόνιο. Να ακολουθήσουμε αντιμνημονιακή πολιτική

ΦΩΤΟ : INTIME ( ΓΡ. ΣΙΑΜΙΔΗΣ)
Eπίθεση κατά του μνημονίου  και όσων το υποστηρίζουν εξαπέλυσε για μία ακόμη φορά από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται  ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Οι βουλευτές της Αριστερής Πλατφόρμας στηρίζουν το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, με αυτό πορευόμαστε, αυτό στηρίζουμε. Ωστόσο η Ελλάδα θα πρέπει να ακολουθήσει μία νέα, αντιμνημονιακή πολιτική. Δεν πρόκειται να ψηφίσω μνημόνιο τόσο εγώ όσο και όλοι όσοι πρόσκεινται στην Αριστερή Πλταφόρμα. Εμείς διαχωρίζουμε τη θέση μας από την μνημονιακή συναίνεση», δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης.

Ο τέως υπουργός επισκέφθηκε το δημαρχείο της πόλης και συναντήθηκε  με τους εργαζόμενους του δήμου.

Να σημειωθεί ότι χτες δόθηκε συνέχεια στους υψηλούς τόνους μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω της ιστοσελίδας Iskra.gr. Σε δημοσίευμα της, η ιστοσελίδα τονίζει πως «η κυβέρνηση πανηγυρίζει την επιτάχυνση της μνημονιακής θηλιάς στη χώρα». Στο κείμενο που καταγράφονται οι σημερινές εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με το «κουαρτέτο», τονίζεται πως ενώ «το Ανεξάρτητο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων εκποιεί την Ελλάδα, ο λαός εξακολουθεί να πληρώνει τις τράπεζες».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here