Κυβερνητικό αλαλούμ και υποκρισία: Αναμενόμενη αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού λόγω τουρισμού λέει τώρα ο Μητσοτάκης αδειάζοντας τον Χαρδαλιά!

Ο Κυρ. Μητσοτάκης άλλα λέει στο εσωτερικό για την πανδημία, συνπεικουρούμενος από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά και άλλα στο εξωτερικό. Ετσι, ενώ προσπαθούν να μας πείσουν στην Ελλάδα ότι δεν φταίει ο τουρισμός για την αύξηση των κρουσμάτων και την αναζωπύρωση της πανδημίας, στο εξωτερικό, με δηλώσεις στο CNN ο πρωθυπουργός, θεωρεί φυσιολογική την αύξηση των κροσυμάων λόγω του..τουρισμού!

Σε ερώτηση σχετικά με το εάν η Ελλάδα χρειαστεί να καταφύγει ξανά στη μέθοδο του lockdown λόγω αύξησης των κρουσμάτων κλήθηκε να απαντήσει ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο CNN και τη δημοσιογράφο Κριστιάν Άμανπουρ.

Εκεί, ο Κυρ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για φυσιολογική αύξηση λόγω ανοίγματος του τουρισμού. Τονίζοντας μάλιστα πως εάν ο ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων δεν σκαρφαλώσει σε μεγαλύτερα ύψη, ο ίδιος δεν έχει φόβο για παράλυση του ΕΣΥ.

Η δήλωση αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον τρόπο που έχει επιλέξει η κυβέρνηση να σχολιάζει την πανδημία στο εσωτερικό της χώρας. Σχετικά με αυτό, είναι ενδεικτικές οι δηλώσεις τόσο του Ν. Χαρδαλιά που εντόπισε το «πρόβλημα» μεταξύ των κατοίκων της χώρας, όσο οι δηλώσεις του ίδιου του πρωθυπουργού που στοχεύουν κατά βάση στους νέους.

«Δεν είναι έλλειμμα συνεννόησης, είναι κυνική ομολογία της δικής τους ευθύνης, σχολιάζει ο Δημ. Παπαδημούλης.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης στο CNN αποτίμησε ως αναμενόμενη την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα μετά το «άνοιγμα» του τουρισμού. Το εντελώς αντίθετο από αυτό που μας λέει ο Ν. Χαρδαλιάς. Δεν είναι έλλειμμα συνεννόησης. Το άλλα «μέσα», άλλα «έξω», είναι κυνική ομολογία της δικής τους ευθύνης!

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here