Κυβέρνηση: Σφοδρή επίθεση σε ΝΔ, Μητσοτάκη, Μαρινάκη για δημοσίευμα των ΝΕΩΝ περί δήθεν μυστικής συμφωνίας στο Σκοπιανό με αντάλλαγμα παράταση στη περικοπή συντάξεων

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/ XΡ. ΜΠΟΝΗΣ

Δριμεία επίθεση στη ΝΔ και τον αρχηγό της Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπολύουν κυβερνητικοί κύκλοι, μιλώντας για αγαστή συνεργασία της παραδημοσιογραφίας, της διαπλοκής και της ΝΔ με τον υπό δίωξη για εμπορία ναρκωτικών μεγαλοεκδότη κ. Μαρινάκη. Αφορμή  δημοσίευμα των ΝΕΩΝ οτι η κυβέρνηση δέχθηκε πρόαση από τη Γρμαία και διαπραγματεύεται μυστικά, λύση στο Σκοπιανό με αντάλλαγμα την εξάμηνη παράταση στην περικοπή των συντάξεων.

Το θέμα πήρε διαστάσεις μετά από ανακοίνωση της ΝΔ, η οποία ρωτά την κυβέρνηση εάν είναι αληθές το δημοσίευμα.

«Θα ήταν ανάξιο σχολιασμού ένα από τα δεκάδες, καθημερινά άθλια δημοσιεύματα των εφημερίδων του υπό δίωξη για εμπορία ναρκωτικών και μεγαλοεκδότη, κ. Μαρινάκη, εάν δεν το υιοθετούσε με την ανακοίνωσή της η κα Σπυράκη», επισημαίνουν οι κυβερνητικοί κύκλοι.

Και καταλήγουν:

«Αγαστή συνεργασία της παραδημοσιογραφίας, της διαπλοκής και της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, χωρίς καμία αιδώ. Έτσι εξηγείται άλλωστε και η σιωπή του αρχηγού της ΝΔ για την εμπλοκή Μαρινάκη στη χρηματοδότηση του ναρκοπλοίου Noor1».

Και εις ανώτερα!

 

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Νωρίτερα με ανακοίνωσή της η ΝΔ υιοθετεί πλήρως το δημοσίευμα των ΝΕΩΝ, σύμφωνα με το οποίο η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με τον γερμανό ΥΠΟΙΚ λύση στο Σκοπιανό με αντάλλαγμα τη μη περικοπή των συντάξεων!

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Κυβέρνηση οφείλει να πει την αλήθεια στους Έλληνες: Διαπραγματεύεται μυστικά λύση στο σκοπιανό για να λάβει ως αντάλλαγμα εξάμηνη αναβολή της περικοπής των συντάξεων, μιας υποχρέωσης που η ίδια ανέλαβε με την ανερμάτιστη πολιτική της;

Ναι ή όχι; Οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here