Κυβέρνηση: Πλαστό, κακότεχνο και βλακώδες το sms που αποδίδεται στου Μαξίμου-Διχαστικός λόγος και προβοκάτσια τα εργαλεία της ακροδεξιάς προπαγάνδας

Με ανακοίνωσή του το Γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού, διαψεύδει, ως πλαστό, κακότεχνο και βλακώδες ο sms που ο Ελ. Τύπος αποδίδει στο Μέγαρο Μαξίμου και το οποίο φέρεται να δίνει οδηγίες σε βουλευτές σχετικά με την πυρκαγιά στο Μάτι.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ένα πλαστό, κακότεχνο και βλακώδες SMS, που αποδίδεται στο Μέγαρο Μαξίμου, φιλοξενεί σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος. Έσπευσε μάλιστα να το αναπαράγει, σαν έτοιμος από καιρό, ο Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για «αποβράσματα» του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πλαστογραφία, ο διχαστικός λόγος και  η προβοκάτσια, έχουν γίνει προφανώς απαραίτητα εργαλεία της ακροδεξιάς προπαγάνδας  κατά της κυβέρνησης.

Εκείνο που ξεχνούν, και θα τους το θυμίσει για άλλη μια φορά ο ελληνικός λαός, όταν έρθει η ώρα της κάλπης, είναι ότι τέτοια άθλια μέσα, το μόνο που αποκαλύπτουν είναι η αθλιότητα όσων τα χρησιμοποιούν.

Το δημοσίευμα του Ελ. Τύπου εδώ https://www.presspublica.gr/eleytheros-typos-idoy-ta-sms-ntirektives-toy-maximoy-pros-stelechi-gia-quot-panel-quot-gia-foties/

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here