Κυρ. Μητσοτάκης: Ηθικά έκπτωτος ο Αλέξης Τσίπρας

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ (ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

 

Ηθικά έκπτωτο χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα, ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς, όπως σημείωσε, κορόιδεψε τον ελληνικό λαό.

«Υποσχέθηκε την 13η σύνταξη, τώρα έρχεται και κόβει την 12η, υποσχέθηκε ότι θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ και τώρα όχι απλά δεν καταργείται, αλλά ενισχύεται η φοροκαταιγίδα σ’ όλη την ακίνητη περιουσία» υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στο Σκάι.

«Όταν ο κ. Τσίπρας ζητάει τώρα προτάσεις να του θυμίσω ότι προεκλογικά είχα καταθέσει κοστολογημένες προτάσεις ισοδύναμων μέτρων που αφορούσαν στην περικοπή των δαπανών» έσπευσε να σημειώσει ο κ. Μητσοτάκης.

Όσον αφορά στην εσωκομματική διαδικασία, υποστήριξε ότι η Ν.Δ. χρειάζεται τους απλούς ανθρώπους, ώστε να γυρίσει σελίδα. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι τα ψηφοδέλτια θα στελεχώνονται μόνο με κομματικά στελέχη που δεν έχουν κολλήσει ένσημα, πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Η Νέα Δημοκρατία σήμερα είναι ένα κόμμα μηχανισμών και όλοι προσδιορίζονται ανάλογα με τον ποιον ξέρουν, κατήγγειλε και ξεκαθάρισε ότι «με μένα αυτά θα τελειώσουν».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here