Κύριος του ΔΟΛ και με τη βούλα του δικαστηρίου, ο Μαρινάκης

Με απόφαση του Πρωτοδικείου ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης αναγνωρίζεται οριστικά ως ο υπερθεματιστής που πλειοδότησε κατά τη διαδικασία μεταβίβασης του ΔΟΛ και ανακηρύσσεται έτσι κύριος της επιχείρησης.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος πρωτοδικών Έλενα Πεδιαδίτη επικύρωσε την μεταβίβαση του Οργανισμού στον κ. Μαρινάκη και έκανε δεκτή την παρέμβαση εργαζομένων του συγκροτήματος που είχαν ζητήσει την αναγνώριση της διαδικασίας εκπλειστηρίασης.

Παράλληλα η πρόεδρος απορρίπτει την παρέμβαση που είχε ασκήσει η εταιρεία DIMERA, συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, η οποία είχε αντιταχθεί στην ολοκλήρωση της μεταβίβασης αμφισβητώντας την διαδικασία.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης της αίτησης επικύρωσης στο τμήμα Εκούσιας Διαδικασίας του Πρωτοδικείου, στις αρχές Ιουλίου, είχαν ασκήσει παρεμβάσεις και οι συνδικαλιστικές ενώσεις ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ και ΕΤΙΤΑ, ζητώντας όπως και οι εργαζόμενοι του Οργανισμού την αναγνώριση της διαδικασίας και τη μεταβίβαση του ΔΟΛ στον κ. Μαρινάκη, τονίζοντας πως αν δεν αναγνωριστεί ως υπερθεματιστής η εταιρεία θα οδηγηθεί σε πτώχευση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here