Κυνικός Μητσοτάκης για νέο πτωχευτικό: Παραδέχεται ωμά, την αρπαγή περιουσιών

Ο πρωθυπουργός ούτε λίγο, ούτε πολύ, υποστήριξε ότι η αρπαγή της περιουσίας γίνεται για το καλό των πολιτών και για να μην μεταφέρουν τα βάρη στα παιδιά τους! Για να κλείσουν την πληγές τους, με την απώλεια της περιουσίας τους.

Το είπε στη Βουλή και το έγραψε στο twitter:

«Μέχρι σήμερα, όποιος χρωστάει περισσότερα από όσα μπορεί να πληρώσει, ταλαιπωρείται μία ζωή και μεταφέρει τα βάρη στα παιδιά του. Το Ν/Σ της δεύτερης ευκαιρίας δίνει μία δυνατότητα να διαγραφούν χρέη, προφανώς με μία απώλεια περιουσίας, αλλά κλείνοντας οριστικά αυτήν την πληγή».

 

 

Έτσι μέσα σε 140 χαρακτήρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεδίπλωσε την ανάλγητη πολιτική του, η οποία συμπυκνώνεται στη φράση «προφανώς με μία απώλεια περιουσίας».

Και προχώρησε ακόμα παραπέρα, υποστηρίζοντας ότι με την απώλεια της περιουσίας ενός πολίτη που λόγω των μνημονίων αλλά και των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας, αδυνατεί να ανταπεξέλθει στο στεγαστικό του δάνειο, κλείνει οριστικά αυτή την πληγή.

Οι αντιδράσεις ήταν άμεσες και σφοδρές από πολίτες, χρήστες του twitter, που είδαν να περνάει από μπροστά τους η ανατριχιαστικής ωμότητας δήλωση του πρωθυπουργού.

Σταχυολογούμε ορισμένες αντιδράσεις από τον επίσημο λογαριασμό του πρωθυπουργού .

-«…με μία απώλεια περιουσίας…..Και το λέτε, έτσι απλά;».

«Δηλαδή θα κλείσει οριστικά και η ΝΔ που κληρονόμησες πρόεδρε;»

Κι ακόμα.

«Εντάξει αλλά να ξεκινήσεις την εφαρμογή από εσένα που χρωστάς 700.000 και δεν έχεις πληρώσει ούτε ευρώ και από το κόμμα σου που χρωστάει 250 εκατομμύρια».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here