Κυνική ομολογία Σταικούρα: Προφανώς ένα κομμάτι της κοινωνίας θα φτωχύνει!

Σε μια κυνική παραδοχή προέβη ο υπουργός Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρας, ο οποίος μιλώντας στη Βουλή, θεώρησε προφανές ότι με δεδομένη την ύφεση, ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας θα χάσει εισοδήματα και θα φτωχύνει!!

«Αν, συνεπώς, θεωρήσουμε και αποδεχθούμε όλοι σε αυτήν την Αίθουσα ότι θα υπάρχει ύφεση, προφανώς ένα κομμάτι της κοινωνίας θα φτωχύνει» είπε στην Ολομέλεια της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών.

Στην τοποθέτησή του κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Επερώτησης του ΚΙΝΑΛ για τα «ανεπαρκή και αναποτελεσματικά τα Κυβερνητικά μέτρα αντιμετώπισης της κρίσης», ο Χρήστος Σταϊκούρας προσέδωσε νομοτελειακά χαρακτηριστικά στην φτωχοποίηση μέρους της κοινωνίας λόγω της επερχόμενης οικονομικής κρίσης εξαιτίας της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, παραδέχτηκε ότι αν κριθεί ως κοινά αποδεκτό στο Σώμα πως θα υπάρχει ύφεση λόγω κορονοϊού, τότε μέρος της κοινωνίας θα φτωχύνει. Και πρόσθεσε: «Το ζήτημα είναι μέσα από τις πολιτικές, που υλοποιούμε, να περιορίσουμε τις δυσμενείς οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here