Κύκλοι ΣΥΡΙΖΑ για την συναυλία Πρωτοψάλτη έξω από το Μαξίμου: Λίγος σεβασμός στις θυσίες των πολιτών δεν θα έβλαπτε κ. Μητσοτάκη…

Την ώρα που οι πολίτες παραμένουν σπίτια τους υπομονετικά για την αντιμετώπιση της πανδημίας και απειλούνται καθημερινά με πρόστιμα αν βγουν έξω, ο κ. Μητσοτάκης θεώρησε λογικό μαζί με ακόμα 50 άτομα και τον ανιψιό του να οργανώσουν «τυχαία» μία συναυλία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου» τονίζουν πηγής της Κουμουνδούρου.

«Λίγος σεβασμός τόσο στις θυσίες των πολιτών όσο και στην αγωνία τους για τους δικους τους ανθρωπους, την πανδημία και το τι τους ξημερώνει στις δουλειές τους, δεν θα έβλαπτε».

Η αναφορά γίνεται για την περιφορά φορτηγού με την Αλκηστη Πρωτοψάλτη που τραγουδούσε περιφερόμενη στους δρόμους της Αθήνας και πέρασε και έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου βγήκε και την χαιρέτησε ο κ. Μητσοτάκης.

Η εικόνα όμως του συμβάντος δεν συνάδει με την γενική γραμμή για αποστασιποίηση. Το ίδιο και τα ακατανόητα χαμόγελα του κ. Μητσοτάκη δεν συνάδουν τε με την κρισιμότοητα και την σοβαρότητα των στιγμών, τη στιγμή που μετράμ ήδη 130 νεκρούς από την πανδημία.

Εντονη ήταν και η αντίδραση στα social media

https://twitter.com/notoylis/status/1254075790335119360?s=20

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here