Κύκλοι Μαξίμου: Κυριάκος Μητσοτάκης, ο απόλυτος ορισμός του πολιτικού αυτοεξευτελισμού

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Περί αυτοεξευτελισμού ο πολιτικός λόγος. Η ΝΔ έβγαλε ανακοίνωση που αφιέρωνε τη λέη «αυτοεξευτελισμός στους κ. τσίπτα και καμμένο με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις γυρω από την κυβέρνηση. Για να απαντήσουν πηγές του Μαξίμου, με επίθεση στον κ. Μητσοτάκη, στον οποίον αφιερώνουν πολλές πτυχές «αυτοεξευτελισμού, όπως λένε, σχετικά με την στάση του στο Σκοπιανό.

Αναφέρουν χαρακτηριστικά:

Αυτοεξευτελισμός είναι να έχεις υιοθετήσει το επιχείρημα της Χρυσής Αυγής περί «συναλλαγής» και να δηλώνει έκπληκτη ολόκληρη η Ευρώπη.

Αυτοεξευτελισμός είναι να αυτοχαρακτηρίζεσαι προοδευτικός και η FAZ να χαρακτηρίζει το κόμμα σου εθνικιστικό.

Αυτοεξευτελισμός είναι να προδίδει όλη η Ευρώπη και το ΕΛΚ, από τον κ. Βέμπερ μέχρι τον κ. Μπροκ, ότι δεν έχεις πρόβλημα με τη Συμφωνία των Πρεσπών και εσύ να συνεχίζεις να κάνεις τον Μακεδονομάχο.

Τέλος, αυτοεξευτελισμός είναι να σε αδειάζει δημόσια η Γερμανίδα Καγκελάριος για τις ανοησίες περί «συναλλαγής» και εσύ να δηλώνεις ικανοποιημένος από  τις δηλώσεις της.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της ΝΔ με την οποία αφιερωνόταν η λέξη αυτοεξευτελισμός στους κ Τσίπρα και Καμμένο:

«Αυτοεξευτελισμός, σύμφωνα με το λεξικό, είναι το τελευταίο στάδιο της αυτοταπείνωσης, στο οποίο περιέρχεται κάποιος συνειδητά ή ασυνείδητα μέσω της πλήρους απώλειας της υπολήψεώς του. Αφιερωμένο και στους δύο».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here