Η Κρυπτεία απειλεί το Antinazi zone

Aπειλητικό τηλεφώνημα από την οργάνωση «Κρυπτεία» καταγγέλλει ότι έλαβε σήμερα Πέμπτη, η αντιφασιστική πρωτοβουλία Antinazi Zone.

«Τηλεφωνούμε από την οργάνωση Κρυπτεία. Έχετε στοχοποιηθεί σαν Antinazi zone. Είναι θέμα χρόνου»,ακούστηκε από την άλλη άκρη της γραμμής.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της πρωτοβουλίας, «πρόκειται για ναζιστικό παρακλάδι της υπόδικης εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής που εμφανίστηκε πρόσφατα  με επιθέσεις και απειλές σε πρόσφυγες καθώς και σε αντιφασιστικές αντιρατσιστικές συλλογικότητες».
«Προφανώς ενοχλούνται από την αντιφασιστική δράση και ιδιαίτερα από την προγραμματισμένη διεθνιστική αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Ρηγίλλης στις 27 Γενάρη που θα ματαιώσει για μια ακόμη χρονιά την ετήσια πανελλαδική φασιστοσύναξη για τα Ίμια.
Προφανώς οι απειλές των νεοναζί δεν μας φοβίζουν.
Θα τις αντιμετωπίσουμε με την μαχητική ενωτική δράση της Αριστεράς και του αντιφασιστικού κινήματος».

Σημειώνεται ότι η «Κρυπτεία», τον περασμένο Νοέμβριο, ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με πέτρες στο σπίτι του 11χρονου Αμίρ, που στοχοποιήθηκε επειδή κληρώθηκε να κρατήσει την ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here