Κρίσιμη η κατάσταση του αθλητικογράφου Γεώργιου Γεωργίου

Σοβαρή επιδείνωση παρουσίασε η κατασταση της υγείας του αθλητικογράφου Γιώργου Γεωργίου ο οποίος νοσηλεύεται  απο χθες το βράδυ  (της Κυριακής) διασωληνωμένος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Ο Γεωργίου είχε χάσει τον περασμένο Γενάρη και το παιδί του… Ο γιος το έπασχε από μια σπάνια νόσο και έφυγε καταταλαιπωρημένος σε ηλικια 35 ετών.

«Αρρώστησε ο γιος μου, το 1992 και τον πήγα στην Αγγλία και έμαθα τα καθέκαστα… Έπαθε μια σπάνια ασθένεια. “Αταξία του Φρίντριχ”, λέγεται. Είναι ανίατη, κληρονομική, την κληρονόμησε και από μένα και από τη μητέρα του. Εγώ και η μαμά του είμαστε φορείς. Τώρα είναι σε αναπηρική πολυθρόνα. Τα πόδια έχουν παραλύσει, τα χέρια του τα κουνάει. Όταν μας είπε ο γιατρός τι περιμένει τον Τάσο κι εμάς, γυρίσαμε στο ξενοδοχείο το βράδυ, δεν κοιμήθηκα. Το πρωί που σηκώθηκα, πάω να πλυθώ και βλέπω τα μαλλιά μου άσπρα. Αρχίζω να μασάω ψωμί και να σπάνε τα δόντια μου», είχε αναφέρει ο πατέρας τότε.

Επτά μήνες μετά ο 66χρονος  Γεωργίου έπαθε ανακοπή και διασωληνώθηκε  στο Γενικό Νοσοκομειο της Νικαιας -στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του οποίου όπου νοσηλεύεται και τώρα. Οσοι τον αγαπούν, εύχονται να βγει και πάλι νικητής.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here