Κραυγή αγωνίας Πολάκη: Φέρτε τώρα τα μονοκλωνικά αντισώματα

Kραυγή αγωνίας, έστω και την ύστατη ώρα, λίγο πριν τις ανακοινώσεις ενός ακόμα λοκντάουν , μέσα στα τόσα άκαρπα και αναποτελεσματικά λοκντάουν που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση 4 μήνες τώρα, απηύθυνε ο γιατρός-εντατικολόγος και πρώην αν Υπ Υγείας, βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ! Σε μια μακροσκελή ανάρτησή του, ο Παύλος Πολάκης προτείνει δύο άμεσα επιστημονικά μέτρα, τα οποία φαίνεται να αγνοεί η κυβέρνηση, παρά τις επανειλημμένες προτάσεις, ενω προτιμά ως μόνο μέτρο κάθε φορά, το λοκντάουν που δεν έχει αποδώσει τίποτα. “ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΑ ,ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΖΩΕΣ!!!!
Οι άνθρωποι ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ,ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!!!” επισημαίνει στην ανάρτησή του ο πρώην αν Υπ Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ:

“ΕΠΕΙΔΗ το πράγμα φουντώνει και εσείς μόνο τα λοκ νταουν είστε ικανοί να κάνετε
ΑΓΩΝΙΩΔΩΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:
1) Φέρτε ΤΩΡΑ τα μονοκλωνικά αντισώματα .Ο ευρωπαϊκός οργανισμός έδωσε την έγκριση που και καλά περιμένατε!!(οι Ούγγροι οι Γερμανοί και οι Ιταλοί τα έφεραν ΠΡΙΝ την έγκριση)
2) Προχωρήστε σε συννενόηση με τις πανεπιστημιακές και τις μεγάλες κλινικές του Εσυ ,τις αιμοδοσιες των νοσοκομείων το Εθνικό κέντρο αιμοδοσίας σε ΜΑΖΙΚΗ συλλογή :
α) Πλάσματος από αναρρωσαντες ασθενείς COVID που έχει αντισώματα και το οποίο γίνεται ήδη σε μικρή ομως κλίμακα
β) ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: σε συλλογή πλάσματος από ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ που φαίνεται από πρόδρομα στοιχεία πως έχουν πολύ υψηλό τίτλο ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΤΙΚΩΝ αντισωμάτων (και όχι μόνο αντισπαικ)!!!!
ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΑ ,ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΖΩΕΣ!!!!

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here