Κρατούμενος ως την Τετάρτη που απολογείται, ο Μπαρμπαρούσης

Προθεσμία για την Τετάρτη ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, για να απολογηθεί. Έως τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κ. Μπαρμπαρούσης φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του, κάνοντας λόγο για «στιγμή έξαρσης».

Ο συνήγορός του κ. Κορατζόπουλος δήλωσε:

«Ατυχής επιλογή εκφράσεων, οι οποίες ενσωματώθηκαν στον λόγο του σε μία στιγμή έξαρσης του θυμικού. Αυτή δε η φρασεολογία προφανώς είναι απρόσφορα να προκαλέσει τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται. Η αδυναμία της κατηγορίας είναι η υπερβολή της. Ήδη έχει ανακαλέσει τις επίμεμπτες φράσεις και θα το επαναλάβει. Η πρόθεσή του με τη χρήση αυτών των εκφράσεων τελικά ήταν κατά τρόπο εμφατικό να θέσει τους πολιτειακούς παράγοντες προ των ευθυνών τους».

σύλληψη του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση έγινε νωρίς το πρωί από την Αντιτρομοκρατική, στην Πεντέλη.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων της εσχάτης προδοσίας μετά τηνπροτροπή από το βήμα της Βουλής- προς τον στρατό να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, με τον βουλευτή να τίθεται εκτός της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here