Κ. Πουλάκης: Παράλληλα με τη συμφωνία, να προχωρήσουν άμεσα τα διεκδικήσιμα θέματα

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

«Πρέπει να γίνει γρήγορα η υλοποίηση των συμφωνηθέντων. Το ξέρει και ο ελληνικός λαός και οι βουλευτές μας. Μ’ αυτή την έννοια μπήκανε και στα ψηφοδέλτια, σε εκλόγιμες θέσεις», υπογράμμισε ο Κώστας Πουλάκης, Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega. 

Όπως τόνισε αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη αξιολόγηση της χώρας από τους θεσμούς «θα μας δώσει τη δυνατότητα να αρχίσει η συζήτηση που έχει μείνει ανοιχτή για την απομείωση του χρέους».

Ωστόσο παράλληλα με τη συμφωνία, συνέχισε ο κ. Πουλάκης, πρέπει να προχωρήσουν και κάποια διεκδικήσιμα θέματα που έχουν μείνει ανοιχτά από τη συμφωνία και κάποια ισοδύναμα που πρέπει να βρεθούν.

Αναφερόμενος σε βουλευτές της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν «παρών» κατά τις ψηφοφορίες για τα προαπαιτούμενα ανέφερε ότι «τώρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία» και πρόσθεσε πως «το κάθε πρόσωπο θα κριθεί στο υπουργείο από το έργο του. Η κυβέρνηση έχει ορίζοντα τετραετίας. Απλώς οι έξι μήνες είναι ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να ξέρουμε αν ο καθένας έχει κάνει καλά τη δουλειά του» κατέληξε ο ΓΓ του υπουργείου Εσωτερικών.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here