Κουτσούμπας: Θα κλιμακωθεί η επίθεση σε βάρος του λαού

Εξαγγελίες, οι οποίες αξιοποιούν όλο το αντιλαϊκό οπλοστάσιο με το οποίο εφοδίασε ο ΣΥΡΙΖΑ τη Νέα Δημοκρατία και οι οποίες επιβεβαιώνουν ότι θα κλιμακωθεί η επίθεση σε βάρος του λαού, χαρακτήρισε τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Το φορολογικό σας πρόγραμμα φωνάζει για τους στόχους σας. Στη προσπάθεια σας να πείσετε το μεγάλο κεφάλαιο για την αποτελεσματικότητά σας, διαγκωνίζεστε με τον κ. Τσίπρα για το ποιος είναι ο φιλικότερος προς τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας ενώ σημείωσε με νόημα ότι «δεν περιμέναμε με καμία αγωνία τις προγραμματικές δηλώσεις σας, όπως δεν περίμενε και η Κομισιόν να σχηματιστεί η κυβέρνησή σας, για να ανακοινώσει τις συστάσεις της για την Ελλάδα στις 8 του Ιουλίου».

Ο γ.γ. του ΚΚΕ υποστήριξε ότι ετοιμάζεται πογκρόμ πλειστηριασμών κατοικιών και πως τα λαϊκά στρώματα πληρώνουν τα χρέη των τραπεζών την ώρα που οι «μεγαλοβιομήχανοι και το κεφάλαιο» ευνοούνται από φοροελαφρύνσεις.

Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε επίσης ότι η έκδοση ομολόγου «πήρε την ψήφο εμπιστοσύνης των αγορών ότι θα πετυχαίνετε ματωμένα πλεονάσματα και πως θα κάνετε ότι σας λένε οι δανειστές. Αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης όχι μόνο σε εσάς αλλά και στον προκάτοχό σας κ. Τσίπρα. Είστε και οι δύο ικανοί να τσακίζετε λαϊκά δικαιώματα».

Το ΚΚΕ δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης, τόνισε ο κ. Κουτσούμπας και προειδοποίησε ότι το κόμμα του θα ασκεί «εποικοδομητική κριτική».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here