Κουτσούμπας: Ο λαός να αντιπαλέψει με νύχια και δόντια τη νέα συμφωνία.

Εκκληση σε όλο το ριζοσπαστικό κομμάτι της κοινωνίας, που πίστεψε στον ΣΥΡΙΖΑ να συμπορευθεί με το ΚΚΕ ακόμη και εαν δεν έχει πεισθεί για όλες τις θέσεις του και να μην παγιδευθεί σε δυνάμεις όπως η Χρυση Αυγή, που αποτελούν το ανάχωμα των εργ<τικών κινητοποιήσεων,  απηύθυνε ο Γ.Γ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας.

Τα μέτρα του τρίτου μνημονίου Τσίπρα κονιορτοποιούν ότι δεν πρόλαβαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Ο ελληνικός λαός καλείται να αντιπαλέψει με νύχια και δόντια τη νέα συμφωνία. Το μνημόνιο που φέρνει είναι η προδοσία του λαού, η επιβεβαίωση ότι είστε γλυκανάλατοι σοσιαλιστές, τόνισε.

Το νέο μνημόνιο είναι και τυπικά γεγονός, Μάταια προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να αποπροσανατολίσει με κινήσεις εντυπωσιασμού», είπε ξεκινώντας την τοποθέτηση του. Αν ήθελε ας έφερνε τις δραστικές περικοπές στις βουλευτικές αποδοχές, όπως προτείνει το ΚΚΕ.».

Προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι, με εξαγγελίες για διόδια αντί να αποδοθούν ελεύθεροι οι δρόμοι.

Το μεταναστευτικό εξακολουθεί να ματώνει όλους. Εχετε ευθύνη όχι μόνο στη μη απορρόφηση κονδυλίων. Συμμετέχετε όμως μέσω του ΝΑΤΟ στο διωγμό τους από τι πατρίδες τους, συμπλήρωσε.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here