Κούλουμα στον λόφο του Φιλοπάππου

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/Γ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Κορυφώθηκαν την Καθαρά Δευτέρα οι εκδηλώσεις του δήμου Αθηναίων για το τριήμερο της Αποκριάς. Στο επίκεντρο, οι εκδηλώσεις στον λόφο του Φιλοπάππου με μουσική και χορό, αλλά και στο Πάρκο για το Παιδί και τον Πολιτισμό.

«Μετά από οκτώ χρόνια δήμαρχος, είμαι πάρα πολύ ευτυχής που αυτή τη γιορτή την κρατήσαμε μέσα στην εποχή της κρίσης και όχι μόνο αυτό, καταφέραμε να στηρίξουμε τους ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη. Κατορθώσαμε να συνδυάσουμε μία Αθήνα που κρατάει τις παραδόσεις της, με μια Αθήνα αλληλοβοήθειας και αλληλεγγύης», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Επίσης, ο Γιώργος Πατούλης, πρόεδρος της ΚΕΔΕ, ευχήθηκε καλή Σαρακοστή τονίζοντας ότι «έρχονται καλύτερες ημέρες και θα προσπαθήσουμε όλοι για αυτό».

Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο της Αθήνας, Νάσος Ηλιόπουλος, επεσήμανε από τη μεριά του: «Η σημερινή προσέλευση (σ.σ. στου Φιλοπάππου) και συνολικά το έθιμο αναδεικνύει πόσο χρήσιμοι είναι για την Αθήνα οι χώροι πρασίνου, οι ελεύθεροι χώροι. Είναι χρέος της επόμενης δημοτικής αρχής να προστατεύσει αυτούς τους χώρους».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here