Κουτσούμπας: Καμία ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ Νο2 και στη ναζιστική Χρυσή Αυγή

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI
Κάλεσμα στους εργαζόμενους να μην στηρίξουν τα νέα αναχώματα που στήνονται, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ Νο2 και να μην δώσουν καμία εργατική -λαική ψήφο στη ναζιστική Χρυσή Αυγή απηύθυνε ο γγ του ΚΚΕ κατά τη συνάντησή του στον Περισσό σήμερα Δευτέρα με αντιπροσωπεία του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνας.
«Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα που του στήνουν προεκλογικά -σε συνεργασία- ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, για να περάσουν μετά τις εκλογές νέα βάρβαρα σκληρά μέτρα σε βάρος του, με το 3ο μνημόνιο και τα νέα μέτρα που θα έρθουν.

» Ταυτόχρονα, δεν πρέπει να δώσει ψήφο σε νέα αναχώματα που στήνονται, όπως είναι το νέο κόμμα που προήλθε από την πρόσφατη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ Νο 2, δεν πρέπει να δοθεί καμιά εργατική-λαϊκή ψήφος, ιδιαίτερα από τις εργατογειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά, όλης της Ελλάδας, από την ελληνική αγροτιά, στη ναζιστική Χρυσή Αυγή» τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.

Τάχθηκε στο πλευρό των εργαζομένων στα ναυπηγεία για την ικανοποίηση όλων των τρεχόντων αιτημάτων τους, όπως τα δεδουλευμένα μηνών.

«Το ΚΚΕ θεωρεί ότι μπορεί να υπάρξει οριστική και μόνιμη λύση μόνο στην πορεία της πάλης για έναν ενιαίο δημόσιο φορέα ναυπηγοεπισκευής, με πραγματική εργατική-λαϊκή εξουσία, με κοινωνικοποίηση του πλούτου, με αποδέσμευση από την ΕΕ» κατέληξε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here