Κουτσούμπας: Η κοροϊδία συνεχίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τον ΣΥΡΙΖΑ Νο2

ΦΩΤΟ: IN TIME

«Το ΚΚΕ δεν παίρνει μέρος στη διαδικασία διερευνητικών εντολών» δήλωσε ο γγ του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος έστρεψε τα πυρά του τόσο κατά του ΣΥΡΙΖΑ όσο και κατά του ΣΥΡΙΖΑ Νο2, όπως αποκάλεσε το νεοσύστατο κόμμα της  «Λαϊκής Ενότητας» του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

«Η κοροϊδία συνεχίζεται και από την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Τσίπρα που λέει κυνικά ότι θα «υπερβεί» τα μνημόνια, την ίδια στιγμή που τα εφαρμόζει και τα επεκτείνει, αλλά και από το νέο κόμμα, τον ΣΥΡΙΖΑ Νο2 που θέλει να παίξει το ρόλο ενός νέου αναχώματος στο ριζοσπαστισμό, τα στελέχη του οποίου είναι συνυπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση».

Όπως είπε ο γγ του ΚΚΕ, όλοι αυτοί κοροϊδεύουν το λαό με διαδικαστικά τερτίπια, για να κρύψουν το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών, «που είναι η τιμωρία όλων όσων έβαλαν την υπογραφή τους σε μειώσεις μισθών και συντάξεων, ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις, στη φοροκαταιγίδα, στη μείωση των παροχών υγείας, παιδείας, πρόνοιας, στις ιδιωτικοποιήσεις, στη χρεοκοπία των φτωχών αγροτών και μικρών επαγγελματιών».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα ή πιθανότητα σχηματισμού κυβέρνησης με βάση τους σημερινούς συσχετισμούς. Απλώς, όπως προσθέτει, χάνεται πολύτιμος χρόνος για την πραγματική ενημέρωση και διαφώτιση του λαού στο μικρό χρονικό διάστημα, μέχρι την Κυριακή της κάλπης.

Σύμφωνα με τον κ. Κουτσούμπα, «την ώρα που οι εργατοϋπάλληλοι, οι μικροί επαγγελματίες, οι φτωχοί αγρότες, οι άνεργοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι, φορτώνονται τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα του τρίτου μνημονίου Τσίπρα, που έρχεται να προστεθεί στα προηγούμενα μνημόνια των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τα οποία παραμένουν σε ισχύ… την ίδια ώρα όλοι αυτοί, όλοι εμείς γινόμαστε θεατές ενός θεάτρου του παραλόγου που παίζεται με πρωταγωνιστές τα κόμματα των αποτυχημένων αντιλαϊκών πολιτικών, που κυβέρνησαν παλιότερα και το τελευταίο διάστημα».

Κάλεσε τέλος τον λαό να μην δώσει το δικαίωμα, με την ψήφο του, να πουν ότι «συναινεί στο σφαγιασμό του, ότι τα μνημόνια διαρκείας είναι μονόδρομος».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here