Κουτσοκούμνης: «Θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση, να συνεχιστεί το Κύπελλο»

Ο εντεταλμένος της FIFA για το ελληνικό ζήτημα, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, βρέθηκε στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ και αποχωρώντας τόνισε ότι απαιτείται άμεσα λύση για να αποφευχθεί το Grexit. Επίκειται συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη.

«Θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση έτσι ώστε να συνεχιστεί ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδας» επεσήμανε ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου φεύγοντας από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ειπώθηκε κάτι για την αλλαγή του Κώδικα Δεοντολογίας της Ομοσπονδίας και την εναρμόνισή του με αυτό της FIFA και της UEFA, μία επιδίωξη της Πολιτείας αφού με αυτόν τον τρόπο θα ελέγχονταν πειθαρχικά πρόσωπα της ΕΠΟ που φέρονται να εμπλέκονται σε θέματα όπως η «κάρτα υγείας».

Παράλληλα, ο Κουτσοκούμνης αναφέρθηκε και στον περσινό νόμο, λέγοντας ότι «χαθήκαμε στη μετάφραση πέρυσι» , καθώς στην FIFA κατάλαβαν ότι μόνο με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ θα μπορεί να αναβάλει ο υφυπουργός Αθλητισμού το Κύπελλο Ελλάδας και όχι με δική του απόφαση.

Στις 14:30 είναι η προγραμματισμένη συνάντησή του με τον υφυπουργό Σταύρο Κοντονή στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στην οποία θα παραβρεθεί και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης. Και όλα σε μία προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή για την επίλυση του προβλήματος και την αποφυγή του Grexit.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here