Κωστούλας: «Κακώς ασχολήθηκα με το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Δηλώσεις «φωτιά» από τον πρόεδρο του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα. Μετά την εντός έδρας ήττα των Αγρινιωτών με 0-3 από τον ΠΑΟΚ για την 26η αγωνιστική της Super League, ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ χαρακτήρισε το ελληνικό ποδόσφαιρο «άρρωστο».

Άφησε δε υποννοούμενα, τόσο για τον ΟΠΑΠ όσο και κατά του υφυπουργού αθλητισμού Σταύρου Κοντονή. Το σημαντικότερο όλων, ήταν πως ανέφερε ότι νιώθει μετανιωμένος για την εμπλοκή του στον ποδοσφαιρικό χώρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φώτης Κωστούλας:

«Έχω μετανιώσει που ξεκίνησα. Δεν έχω μετανιώσει που πρόσφερα στον τόπο μου, στους φίλους του Παναιτωλικού και στην ομάδα. Αλλά ο τρόπος που βλέπω να γίνονται όλα με έχουν κάνει να πω »κακώς ασχολήθηκα», και ο λόγος δεν είναι οικονομικός. Το αν θέλουν να φτιαχτεί το ποδόσφαιρο, είναι δύσκολο να το πω. Μέχρι στιγμής έχουν μειωθεί κατά πολύ αυτά που έδιναν. Μειώνονται συνεχώς και όλοι βλέπουν πως το προϊόν μας δεν έχει τη λάμψη που είχε πιο παλιά.

Μεγάλες επιχειρήσεις δεν θέλουν να προβληθούν όπως πριν. Έχουμε το παράδειγμα του ΟΠΑΠ.Ενώ τον είχαμε και μας βοηθούσε, ξαφνικά βρέθηκε εκτός από κάποιες ομάδες με τη λογική ότι είναι του Μελισσανίδη. Τι με νοιάζει εμένα ποιανού είναι ο ΟΠΑΠ αφού βοηθάει; Υπάρχει ψεύτικος ανταγωνισμός και ομάδες που πληρώνουν στην ώρα τους, συναγωνίζονται άλλες που δεν πληρώνουν. Έχουμε χάσει παίκτες που τους δίναμε δέκα και οι άλλοι τα διπλά, που μόνο υπόσχονταν.

Είναι άρρωστη εντελώς η κατάσταση. Στη διαιτησία, δε, Μπαίνει ένας διαιτητής που τον πληρώνω εγώ, ένας τρίτος τον τοποθετεί και ένας τέταρτος ελέγχει αν έκανε σωστά τη δουλειά του! Θα έπρεπε εμείς να έχουμε τον τελευταίο λόγο.

Βλέπω πως έχω αρχίσει να ντρέπομαι να συναντάω κόσμο και να μου λέει υποτιμητικά »στο ποδόσφαιρο είσαι;». Δεν ξέρω αν κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή, αλλά κάτι πρέπει να γίνει. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Κοντονής, φαίνεται πως έχει αγριέψει το τελευταίο διάστημα. Δεν ξέρω αν θα τελειώσει το πρωτάθλημα και πώς, αλλά οι μισθοί τρέχουν, τα έξοδα τρέχουν. Πολύ φοβάμαι πως θα μείνουμε χωρίς πρωτάθλημα και η Πολιτεία δεν έχει βάλει το χεράκι της».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here