Κορωπί: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη 19χρονη-Την αναζητούν στα νοσοκομεία

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης Αρτεμις Βασίλη, η οποία αγνοείται για 11η ημέρα. Η νεαρή κοπέλα είχε πει στους δικούς της ότι θα πήγαινε στο Jumbo Παιανίας με σκοπό να κάνει αίτηση ώστε να εργαστεί εκεί. 

Ωστόσο, από τις έρευνες της αστυνομίας προκύπτει ότι αυτό δεν έγνε ποτέ. Η 19χρονη  έφυγε από το σπίτι της στο Κορωπί την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου και έκτοτε, δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Αυτή την ώρα, εθελοντές από την Γραμμή Ζωής και συγκεκριμένα από την υπηρεσία Silver Alert ψάχνουν πόρτα – πόρτα τα νοσοκομεία της Αττικής με τον φόβο ότι μπορεί η κοπέλα να βρίσκεται εκεί και να μην έχει γίνει αντιληπτή, καθώς δεν είχε μαζί της την ταυτότητά της.

Παράλληλα, εξετάζονται όλες οι μαρτυρίες ανθρώπων από τις αστυνομικές αρχές που με κάποιους να υποστηρίζουν ότι είδαν την κοπέλα να περιπλανιέται σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Επίσης, φίλες της νεαρής κοπέλας πιθανολογούν ότι κάτι μπορεί να σόκαρε την Άρτεμι και γι’ αυτό να εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το σπίτι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κοπέλα είχε χωρίσει πρόσφατα, γεγονός που την είχε κάνει να κλειστεί στον εαυτό της. Η οικογένειά της κάνει λόγο για ένα συνεσταλμένο παιδί και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε, να επικοινωνήσει μαζί τους.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here