«Κορωνοπάρτι» Αμερικανών στρατιωτών στη βάση της Σούδας

Σύμφωνα με καταγγελία της ομάδας «Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη», στο διαδίκτυο κυκλοφορούν βίντεο που δείχνουν δεκάδες στρατιώτες να διασκεδάζουν, χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο προστασίας ή να φορούν μάσκες.

Στην ανάρτησή-καταγγελία της η ομάδα υπογραμμίζει ότι το περιεχόμενο είναι δημόσιο στο instagram και τους απεστάλη από πολίτες των Χανίων.

Δείτε ένα από τα χαρακτηριστικά βίντεο:

 

Στην ανάρτησή της η ομάδα αναφέρει: «Τα αμερικανικα κορονοπαρτυ των ναυτών είναι μάλλον στα πλαίσια εορτασμού των 200 χρόνων ε; Οι νέοι κι οι νέες φταίνε με τις διαδηλώσεις τους και την αδιαφορία τους για την έξαρση της πανδημίας, και παρά το ότι η καλή μας κυβέρνηση τα έχει κάνει όλα σωστά, άνθρωποι πεθαίνουν».

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο ελλιμενίστηκε στη βάση του Μαραθίου το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ, USS Dwight D. Eisenhower, το οποίο μεταφέρει περίπου 5.500 προσωπικό.

Σημειώνεται ότι ύστερα από σχετική απόφαση, δεν επιτράπηκε η έξοδος των στρατιωτών στην πόλη των Χανίων και για όσες μέρες θα βρίσκονται εκεί, θα μείνουν εντός της βάσης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here