Κόντρα Τσίπρα-Μητσοτάκη στη Βουλή για βία, τρομοκρατία, εγκληματική οργάνωση Χ.Α

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI-Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σε ανοικτή κόντρα μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικκή αντιπολίτευσης, εξελίχθηκε η αναφορά του κ. Μητσοτάκη στο ευρωπαικό site  Politico, ότι η μήτρα της τρομοκρατικής βίας στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει αποκλειστικά ακροαριστερή προέλευση. Τελικά μετά από αρκετή συζήτηση, οι δύο τους φαίνεται ότι συμφώνησαν,  καθώς ο πρωθυπουργός τόνισε ότι δεν θεωρεί αριστερό όποιον αφαιρεί το ύψιστο αγαθό τηςε ανθρώπινης ζωής ενώ από τη πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης, δήλωσε ότι η ΧΑ είναι μια νεοναζιστική οργάνωση με στοιχεία εγκληματικής οργάνωσης.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο πρωθυπουργός επιτέθηκε στον κ. Μητσοτάκη για τις δηλώσεις στο Politico, χαρακτηρίζοντας τον ανιστόρητο. Οπως του θύμισε θύματα της ακροδεξιάς βίας στην Ελλάδα είναι ο Λαμπράκης, ο Πέτρουλας, ο Τεμπονέρας.

Ο κ. Μητσοτάκης, εν μέσω συνεχών αντεγκλήσεων από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, υπερασπίσθηκε των απόψεων του, επαναλαμβάνοντας ότι η τρομοκρατία και όχι η πολιτική βία, έχουν προέλευση αποκλειστικά ακροαριστερή και κάλεσε τον πρωθυπουργό να το αποδεχθεί. Οπως συμπλήρωσε επί ημερών της ΝΔ παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη ως εγκληματική οργάνωση η Χ.Α

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here