Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τους Αντωνοπούλου-Ζουράρι

 

Επίθεση στη κυβέρνηση τόσο για τον διορισμό της κ. Ρ. Αντωνοπούλου στον ΟΟΣΑ όσο και την επιλογή του κ. Ζουράρι για τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η ΝΔ, καταγγέλλοντας ότι έχασε το ηθικό πλεονέκτημα.

Για περισσό θράσος της ΝΔ απαντά  το Γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι τους ενοχλεί μάλλον που δεν ρωτήσαμε τους συνδαιτυμόνες του κ. Μητσοτάκη στα δείπνα στήριξης του.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Τόσο το ηθικό πλεονέκτημα, όσο και η σοβαρότητα είναι έννοιες άγνωστες για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτό που περισσεύει είναι το θράσος,  σε μια παράταξη που στελέχη της έχουν καταδικαστεί με τον μισό Ποινικό Κώδικα. Τους ενοχλεί μάλλον ότι δεν ρωτήθηκαν οι συνδαιτυμόνες του κ. Μητσοτάκη, στα γνωστά δείπνα στήριξής του, για το ποια πρόσωπα θα ενέκριναν, και με ποια ανταλλάγματα.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Λίγο νωρίτερα η ΝΔ με ανακοίνωσή της επιτέθηκε στη κυβέρνηση κατηγορώντας ότι απώλεσε το ηθικό πλεονέκτημα.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

Δεν πέρασε λίγος καιρός που έμεινε η κ. Αντωνοπούλου χωρίς επίδομα στέγασης και η Κυβέρνηση φρόντισε να την αποκαταστήσει διορίζοντας την ως εκπρόσωπο της χώρας μας στον ΟΟΣΑ, όπου θα λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερο μισθό και ακόμη μεγαλύτερο επίδομα στέγασης.

Ο κ. Ζουράρις, ο οποίος εκδιώχθηκε από υφυπουργός Παιδείας επειδή χυδαιολογούσε κατά οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων, αποκαθίσταται ως αντιπρόεδρος της Βουλής, προφανώς για να συντονίζει καλύτερα την “κερκίδα” των βουλευτών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Άνθρωποι που κρίθηκαν ακατάλληλοι να παραμείνουν στην κυβέρνηση για ηθικούς λόγους, εντός ολίγων μηνών όχι μόνον κρίνονται κατάλληλοι, αλλά επιβραβεύονται με άλλες αξιοζήλευτες θέσεις.

Με δυο λέξεις: Mας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα…».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here