Κόντρα Αδωνι-Πολάκη με φράσεις για κότες, ανθρωπάκια, θεομπαίχτες

 «Ανθρωπάκι», «κότα» και άλλοι χαρακτηρισμοί, συνόδεψαν την νέα άγρια κόντρα που είχαν στη Βουλή, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτήε υπουργός Υγείας Π. Πολάκης. Η διαμάχη των δύο είναι μακρά και ξεκινά από τις αποκαλύψεις Πολάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ.  

Η ένταση δημιουργήθηκε όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης εγκάλεσε τον κ. Πολάκη για το κοινό πάρτι που έκαναν με τον Πάνο Καμμένο την Παρασκευή στον Σταμάτη Γονίδη.

«Την ημέρα που κόβατε τις συντάξεις, Καμμένος και Πολάκης γιόρταζαν στη βίλα του Καμμένου με συντροφιά τον τραγουδιστή Γονίδη. Ντροπή σας, είστε ανθρωπάκια!» είπε σε έντονο ύφος. Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε στον βουλευτή Πρεβέζης του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνο Μπάρκα.

Να μερικοί από τους καυτούς διαλόγους:

Α. Γεωργιάδης (απευθυνόμενος προς τον Κ. Μπάρκα): Ερχεσαι στη Βουλή και ορκίζεσαι χωρίς γραβάτα και πας στη λιτανεία της εικόνας με γραβάτα. Είσαι θεομπαίχτης.

Κ. Μπάρκας: Λυπάμαι που η ΝΔ έχει τον Γεωργιάδη να την εκπροσωπεί. Δεν θα ζητήσω από κανένα άδεια για το τι θα φοράω. Θα υπερασπίζομαι τη Δημοκρατία. Το ίντερνετ είναι γεμάτο από δηλώσεις Γεωργιάδη που βρίζει τον σημερινό αρχηγό της και όλα τα στελέχη της. Η ΝΔ σήμερα δεν είναι η παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Α. Γεωργιάδης: Την ημέρα που κόβατε τις συντάξεις, Καμμένος και Πολάκης γιόρταζαν στη βίλα του Καμμένου με συντροφιά τον τραγουδιστή Γονίδη. Ντροπή σας, είστε ανθρωπάκια!

Π. Πολάκης: Δεν θα συζητήσω τα κοινά γενέθλια τα δικά μου και του Καμμένου. Ανθρωπάκι είναι αυτός που κάνει ερωτήσεις για τα υποβρύχια κατ’ εντολήν του αρχηγού του και μετά φεύγει και πάει άλλου και γίνεται υπουργός. Ανθρωπάκι είναι ο Γεωργιάδης. Εμείς δεν είμαστε δεμένοι με τις καρέκλες, είχαμε αξία και πριν γίνουμε υπουργοί. Θα μας θυμούνται οι ασθενείς και οι συγγενείς τους. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Έχετε πάθει αλλεργία και λυσσάρα. Εμείς και αύριο να φύγουμε από την εξουσία έχουμε τρόπο για να ζήσουν, άλλοι δεν έχουν. Το κατάλαβες, κύριε αντιπρόεδρε του κόμματος που ίδρυσε ο Καραμανλής και εσύ δέχεσαι αφιερώσεις από τον Παττακό;

Α. Γεωργιάδης: Ανθρωπάκι είσαι εσύ που έλεγες «όχι» και τώρα ψηφίζεις «ναι». Είσαι κότα. Ανθρωπάκι και κότα είναι αυτός που κρύβεται. Πολλά βαρύς και κότα είσαι, γιατί κρύβεσαι όταν σου κάνω μήνυση και ζητάς από τους βουλευτές να μη σου άρουν την ασυλία.
Μ. Βορίδης (απευθυνόμενος προς τον Π. Πολάκη): Σας δίνω τη δυνατότητα να ανακαλέσετε αυτό που είπατε για μένα, ότι υπέγραφα ερωτήσεις για τους εξοπλισμούς. Αν δεν το κάνετε, θα θεωρήσω ότι συνεχίζετε τη συκοφαντία εναντίον μου και τα άλλα θα τα πούμε εκεί που πρέπει.

Π. Πολάκης: Καταθέτατε ερωτήσεις με τον Γεωργιάδη; Εάν δεν συνυπογράφατε, δεν ισχύσει η μομφή. Αυτή την πληροφόρηση είχα. Αν δεν ισχύει, εντάξει. Γεωργιάδη, όταν ήσουν υπουργός είχες προσλάβει 23 και έκαναν αργομισθία. Το συστηματάκι σας θα το σπάσουμε, όσο κι αν κλαίτε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here