Κοντονής: Τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα

 Σίγουρος ότι τήρησε τα συμφωνηθέντα με τον εκτελεστικό γραμματέα της ΟΥΕΦΑ Τζιάνι Ινφαντίνο είναι ο Σταύρος Κοντονής, αντιδρώντας ψύχραιμα στις νέες απειλές για Grexit στο …παραπέντε, λίγο πριν τις 10 το βράδυ,  ενώ η συζήτηση για το νομοσχέδιο στην ολομέλεια της  Βουλής συνεχιζόταν.
Στο τελεσίγραφο, σύμφωνα με πληροφορίες, το υφυπουργείο αθλητισμού απάντησε μιλώντας απευθείας με τους ανθρώπους της UEFA, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει διαφοροποίηση στο κείμενο που κατατέθηκε στην Βουλή προς ψήφιση και σε σχέση με όσα είχαν συμφωνηθεί. Ο ίδιος ο κ Κοντονής κατηγορηματικά επέμενε πως δεν  υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος για αποκλεισμό της ΕΠΟ και των ελληνικών ομάδων (συμπεριλαμβανομένης και της Εθνικής μας ομάδας) από τα Κύπελλα Ευρώπης.
Αύριο-Πέμπτη (7/5) μετά τις 12:00 θα γίνει ονομαστική ψηφοφορία, όπως γνωστοποίησε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και προεδρεύων της Βουλής στη συζήτηση για το σχέδιο νόμου, Αλέξης Μητρόπουλος. Αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος των ομιλιών οι βουλευτές θα ψηφίσουν ονομαστικά για τα άρθρα 5, 13,14 και 15, ύστερα από αίτημα που κατέθεσε εγγράφως η αξιωματική αντιπολίτευση. Τα δυο ενδιάμεσα αφορούν την Παιδεία και όχι τον αθλητισμό.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here