Κοντονής: «Εργαζόμαστε για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 10 Σεπτεμβρίου»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μετά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους της Super League είπε πως είναι πια πιθανό η έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει στις 10 Σεπτέμβρη.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο κ. Κοντονής:

«Δέχτηκα όλες τις ομάδες της Λίγκας για να συζητήσουμε για τα ζητήματα που απασχολούν. Το αίτημα τους είναι γνωστό. Να αρχίσει το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου. Ήδη η ΕΠΟ έχει συμμορφωθεί με το θέμα των δικαστών. Συμμορφώθηκε και προς τις επιταγές του νόμου και προς τις υποδείξεις της ΦΙΦΑ. Συμφωνήσαμε με την Λίγκα να αποτανθούμε στην ΦΙΦΑ και να ζητήσουμε να γίνει η συνάντηση που με αποκλειστική ευθύνη της ΕΠΟ ματαιώθηκε».

Όταν ο Σταύρος Κοντονής ρωτήθηκε για το αν θα γίνει σέντρα στις 10 Σεπτεμβρίου, απάντησε: «Όλοι εργαζόμαστε για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 10 του μήνα. Όσο δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα το πρόβλημα παραμένει. Η κυβέρνηση είναι εδώ για να λύνει τα προβλήματα»!

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης εξερχόμενος από τη συνάντηση, δεν θέλησε να πει πολλά, παρά μόνο ότι «ξεκινάει το πρωτάθλημα».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here