Κοντονής: «Μίλησα με Μαρινάκη-Βρέντζο, δεν με πήρε κανένας από τον ΠΑΟ”

Ο Υφυπουργός Aθλητισμού, Σταύρος Κοντονής παραδέχθηκε τη Δευτέρα (23/11) ότι μίλησε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και τον άμεσο συνεργάτη του στην ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο το βράδυ του Σαββάτου την διάρκεια που προηγήθηκε της ματαίωσης του ντέρμπι των «αιωνίων” στη Λεωφόρο. Όπως εξήγησε, μίλησε με όσους επικοινώνησαν μαζί του εκείνο το βράδυ, αλλά όχι με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού γιατί κανείς από τους «πράσινους” δεν τον πήρε τηλέφωνο.

Ο Σταύρος Κοντονής, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA 98.9, υποστήριξε ότι είχε συνεχή επικοινωνία με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ΔΕΑΒ, τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., όπως και τον αθλητικό εισαγγελέα, αλλά όχι με τον διαιτητή του αγώνα.

Οι δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Σταύρου Κοντονή:

Διευκρινίστε μου κάτι: είχατε συνομιλία με εκπροσώπους των δύο ομάδων στο επίμαχο χρονικό σημείο; Διότι ο Παναθηναϊκός λέει με ανακοίνωσή του ότι δεν είχατε επικοινωνία.

«Ναι, βεβαίως. Δεν είχα καμία συνομιλία με εκπροσώπους του Παναθηναϊκού. Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο. Με πήραν τηλέφωνο ο αθλητικός εισαγγελέας, ο πρόεδρος της ΔΕΑΒ, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΑΒ, με πήρε τηλέφωνο ο κ. Βρέντζος για να μου παραπονεθεί για τα επεισόδια, όπως επίσης και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για να μου παραπονεθεί γι’ αυτά που συνέβαιναν. Σε όλους απάντησα ότι αρμόδιος είναι ο διαιτητής για το αν θα διεξαχθεί ο αγώνας ή όχι. Αυτός είναι ο άρχων του αγώνα”.

Δηλαδή λέτε ότι συνομιλήσατε με αυτούς που σας κάλεσαν…

«Βεβαίως”.

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται ότι υπήρξε μία δική σας επικοινωνία με άλλους φορείς και όχι με εκπροσώπους του Παναθηναϊκού. Αυτό λέτε ότι αφορά πως ο Παναθηναϊκός δεν επικοινώνησε μαζί σας. Δεν καλέσατε κάποιον εσείς ή το γραφείο σας…

«Εγώ κανέναν δεν κάλεσα. Στον αρχηγό της ΕΛΑΣ, στον πρόεδρο και στον αντιπρόεδρο της ΔΕΑΒ με τους οποίους είχα συνεχή επαφή, το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε λεπτό, σε όσους με κάλεσαν –διότι απ’ ό,τι καταλαβαίνω από την ανακοίνωση αφήνουν κάποιοι να εννοηθεί ότι εγώ είχα παρέμβαση στον διαιτητή ή τον παρατηρητή, αυτό αντιλαμβάνομαι- το τονίζω ότι ουδεμία επαφή είχα με τον διαιτητή. Προς όλους τόνισα ότι θα πρέπει να αφήσουμε τον διαιτητή να αποφασίσει αν μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας ή όχι”.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here