Κοντά στην πόρτα της εξόδου ο Δίπλαρος από την ΑΕΚ

Μέχρι πριν από μερικά 24ωρα ήταν ο παίκτης επένδυση της ΑΕΚ για το μέλλον. Τώρα, ο Νίκος Δίπλαρος βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον σύλλογο. Ο 18χρονος Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων πριν από λίγες ημέρες στο Eurobasket που έγινε στο Βόλο, ξαφνικά μπήκε στα μαύρα κατάστοιχα των φίλων των κιτρινόμαυρων.

Αιτία, οι δηλώσεις που έκανε ο Πατρινός γκαρντ στην «Εφημερίδα των Συντακτών», όπου παρουσίασε την ΑΕΚ ως σκαλοπάτι για τη μεταγραφή του κάποια στιγμή στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό. Η τοποθέτηση του Δίπλαρου προκάλεσε τον εκνευρισμό των ανθρώπων της ΚΑΕ ΑΕΚ, που εξετάζουν το ενδεχόμενο να τερματίσουν την συνεργασία με τον παίκτη, πριν αυτή ακόμα καν ξεκινήσει…

Το απόσπασμα της συνέντευξης του Νίκου Δίπλαρου στην «Εφημερίδα των Συντακτών», που έβαλε «φωτιά»:

Προ ημερών η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτησή του. Η ΑΕΚ, όμως, δεν είναι προορισμός! Αφοπλιστική η ειλικρίνεια του Νίκου:

«Η ΑΕΚ είναι νέα αρχή, έχω όρεξη για δουλειά, αλλά στην εποχή μας ζητώ το καλύτερο για τον εαυτό μου και θέλω να παίξω τώρα καλά ώστε να πάω μια μέρα στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό…«.

– Ποιας ομάδας είσαι οπαδός;

«Του Ολυμπιακού«.

– Και λες καθαρά «γιατί όχι και στον Παναθηναϊκό». Θαυμαστό θάρρος!

«Δεν είμαι φανατισμένος και μου αρέσει το καλό μπάσκετ. Δεν έχω πρόβλημα λοιπόν«.

– Τα σύγχρονα πρότυπά σου…

«Από τους Έλληνες, ο Σλούκας… Γρήγορος, μοιάζω στο δικό του στιλ όταν παίζω. Και από ξένους, ο Γιασικεβίτσιους… Οι ασίστ που δίνει είναι μάθημα για μένα«.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here