Κολυμπώντας στο νοσοκομείο «Σωτηρία»!!!

Απίστευτες εικόνες στο νοσοκομείο «Σωτηρία» όπου όχι μόνον πλημμύρισαν τα υπόγεια χειρουργεία, αλλά και οι ισόγειοι χώροι. Οπως βλέπετε και τη φωτογραφία, σε ορισμένα σημεία το νερό έφτασε το 1 μέτρο, καθώς η γη δεν προλάβαινε να ρουφήξει το νερό που κατέβαινε από τον ουρανό, από την Μεσογείων αλλά και από το βουνό.

Το προβλημα οξύτερο στα σημεία εκεινα όπου το τεράστιο νοσοκομείο είναι  χτισμένο σε «βαθουλωματα» της γης και που ποτε μέχρι στιγμης δεν είχε παρουσιάσει τόσο οξύ πρόβλημα, γιατί η γη προλάβαινε να απορροφά τη βροχή. Ομως ήταν τεράστιος ο όγκος νερου που  έπεσε σε μικρό χρονικό διάστημα και είχε σαν αποτέλεσμα επί μια ώρα να δημιουργηθεί λιμνη.

Οι δύο εικονιζόμενοι συμφωνα με πληροφορίες είναι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο.

unnamed

4517611__22_

4517612__11_

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία στις 15:31 δέχθηκαν κλήση για απάντληση υδάτων από τον υπόγειο χώρο του κτιρίου όπου στεγάζονται αποθήκες με υλικά και όπως διευκρινίστηκε δεν κινδύνευσαν οι ασθενείς του νοσοκομείου. Ολα αυτά τα υλικά δυστυχώς θα πεταχτουν αναγκαστικά στα σκουπίδια.

 

ΜΕΤΡΟ

Η ισχυρή βροχόπτωση είχε ως  συνέπεια να πλημμυρίσουν οι αποβάθρες στο σταθμό «Πανόρμου», με αποτέλεσμα οι συρμοί να διέρχονται από εκεί χωρίς στάση

Προηγουμένως προβληματικά λειτουργούσε και ο σταθμός «Νομισματοκοπείο», επειδή σημειώνονταν διακοπές ρεύματος και δεν υπηρχε φωτισμός σε όλα τα σημεια. Αυτος πάντως επαναλειτούργησε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here