Κωλοτούμπα» Καράογλου για ΟΑΣΘ: Ζήτησε συγνώμη από τον Στ. Παππά

Ο Θεόδωρος Καράογλου μετά τις αγωγές που κατατέθηκαν εναντίον του υπό τον φόβο να καταδικαστεί από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης για όσα είπε σχετικά με διαφθορά και κακοδιαχείριση στον ΟΑΣΘ, ουσιαστικά ζήτησε συγγνώμη από τον Στέλιο Παππά. Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Διευκρινίζω ότι η συνέντευξή μου αφορούσε το χρόνιο και γενικότερου κοινού ενδιαφέροντος πρόβλημα των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης που ταλανίζει καθημερινά τους συμπολίτες μας, χωρίς να στοχεύω στην επίμαχη περικοπή της να προσβάλλω προσωπικά τον κ. Παππά και τον κ. Παναγιωτίδη, στην θεσμική ιδιότητα των οποίων αναφέρθηκα και τους οποίους προσωπικά σέβομαι και υπολείπτομαι.

Συγκεκριμένα, ανακαλώ τα περί κακοδιαχείρισης και διαφθοράς στον ΟΑΣΘ κατά το διάστημα που οι ως άνω μετείχαν στην διοίκηση του, κατά την περίοδο που ο ΟΑΣΘ περιήλθε στο Ελληνικό Δημόσιο και τέθηκε σε εκκαθάριση εν λειτουργία» καταλήγει η δήλωση του.

Η υπόθεση αφορούσε σε δηλώσεις που είχε κάνει σε συνέντευξη στην εφημερίδα Μακεδονία κατά την οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ο κ. Καράογλου:

«Από τότε που ανέλαβε η κρατική διοίκηση, τα προβλήματα, τα ελλείμματα και η διαφθορά υπάρχουν σε μέγιστο βαθμό».

Όπως σημειώνεται από τον ΟΑΣΘ «αρχικά στον κ. Καράογλου, εστάλη εξώδικη διαμαρτυρία, με την οποία του ζητήθηκε να ανακαλέσει τη συγκεκριμένη δήλωση. Ωστόσο, όχι μόνο δεν το έπραξε, αλλά επιχείρησε με έγγραφη απάντησή του να ισχυρισθεί ότι οι δηλώσεις του αποτελούν «διδάγματα κοινής πείρας», εμμένοντας ουσιαστικά σε όλες τις συκοφαντικές και προσβλητικές θέσεις του (κάνοντας μάλιστα, περαιτέρω, λόγο και για «οικονομική κατάρρευση του Οργανισμού»).

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here