Κοινοπραξία για ΠΑΟ: To Athens Alive θα είναι συναρπαστικό–Περιμένουμε την κυβέρνηση

Με κείμενο στην ιστοσελίδας της redstone, η κοινοπραξία (redstone, bluereock και aecom) αναφέρεται στο εγχείρημα, κάνει λόγο για μία από τις πιο συναρπαστικές και προσβάσιμες περιοχές αθλητισμού και ψυχαγωγίας του κόσμου και προσθέτει ότι αυτό που αναζητά είναι την έγκριση από την ελληνική κυβέρνηση για να προχωρήσει το πρότζεκτ. 

Αναλυτικά

Το «Athens Alive» βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας.

Η κοινοπραξία του «Athens Alive» (η Redstone, η Bluerock, η ΑΕCOM και οι Colliers) μόλις ολοκλήρωσαν μια μελέτη σε ένα πρότζεκτ που, εάν εγκριθεί, θα αλλάξει το επιχειρηματικό και ψυχαγωγικό τοπίο της Αθήνας. Πλέον αναζητούμε την έγκριση από την κυβέρνηση η οποία θα μας επιτρέψει να πάμε το πρότζεκτ στο επόμενο στάδιο, της πλήρους μελέτης.

Ας μην λησμονούμε ότι το ΟΑΚΑ ήταν το κεντρικό μέρος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, μέσω της τελετής έναρξης και λήξης, σε μια διοργάνωση που ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων. Από εκείνη την εποχή, οι πολίτες των Αθηνών δεν είχαν ουσιαστικές, νέες υποδομές αναψυχής.

Εμείς θα σεβαστούμε το αθλητικό κληροδότημα και θα διατηρήσουμε τη στέγη του Καλατράβα για τις επόμενες γενεές, κάτι που είναι αξιοσέβαστο από την κοινοπραξία του Athens Alive. Το Athens Alive θα προσφέρει στη βόρεια πλευρά της Αθήνας έναν νέο χώρο, με εστίαση στον υγιή τρόπο ζωής.

Σύγχρονα γραφεία και χώροι, πολυτελή ξενοδοχεία, θεματικά πάρκα, εστιατόρια, καταστήματα λιανικής πώλησης, ερασιτεχνικές αθλητικές πίστες, τοίχοι αναρρίχησης και τα νέα «σπίτια» για τρία από τα σημαντικότερα franchise της Αθήνας ενωμένα από έναν δρόμο μήκους πέντε χιλιομέτρων, κατάλληλο για τζόγκινγκ.

Τo Αthens Alive θα είναι μία από τις πιο συναρπαστικές και προσβάσιμες περιοχές αθλητισμού και ψυχαγωγίας του κόσμου. Η ανάπτυξη του επιχειρήματος αυτού δεν είναι εύκολη υπόθεση. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, η πρόοδος έρχεται βήμα – βήμα. Το επόμενο βήμα απαιτεί στέρεες δεσμεύσεις τόσο από την πολιτεία όσο και από τους εμπλεκόμενους ιδιωτικούς φορείς. Αυτές οι δεσμεύσεις είναι ακριβώς αυτό που δημιουργεί η κοινοπραξία αυτή τη στιγμή.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here