Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού: Επείγουσα ανάγκη βοήθειας

ΦΩΤΟ: ΕUROKINISSI

Eκκληση για βοήθεια απευθύνει το Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού. Οπως μας ενημερώνουν οι γιατροί του κέντρου στις 26/11/2014 είχαν ζητησει βοήθεια και είχαν καλύψει, με την βοήθεια συμπολίτη μας, την ανάγκη ασθενή μας για μια συσκευή CPAP PRSTS. Δυστυχώς ο ασθενής μας, τους ενημέρωσε πρόσφατα ότι το μοτέρ της συσκευής κάηκε και δεν λειτουργεί πλέον (και δυστυχώς δεν επισκευάζεται). 

Πρόκειται για έναν 53χρονο ανασφάλιστο που πάσχει από βαρύ σύνδρομο άπνοιας κατά τον ύπνο, και ο οποίος έχει άμεση ανάγκη, εφ όρου ζωής, από συσκευή CPAP PRSTS . Ο ασθενής  ζει με τον συνεχή φόβο ότι θα πεθάνει στον ύπνο, λόγω της σοβαρής κατάστασης του. Δυστυχώς ο ίδιος αδυνατεί να αγοράσει το μηχάνημα αφού είναι άνεργος για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το κόστος του μηχανήματος είναι απαγορευτικό και κυμαίνεται στα 2,500 – 3,000 ευρώ. Παρακαλούμε όσους θα ήθελαν να βοηθήσουν τον συγκεκριμένο κύριο να έρθουν άμεσα σε επαφή μαζί μας. Τονίζουμε ότι δεν ζητάμε χρήματα αλλά το ίδιο το μηχάνημα ή κάποιον/κάποιους που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν ώστε να αγοραστεί απευθείας από την εταιρεία.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, μέσα σε 3 1/2 χρόνια, έχει δεχτεί σχεδόν 42,000 περιστατικά, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία). Λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 300 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Θέλουμε να τονίσουμε ότι το ιατρείο μας δεν δέχεται σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά του τις προσφέρει στους ασθενείς που έχουν ανάγκη. Οι πολίτες που ζητάνε την βοήθεια μας προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9631-950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ

(ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00)
(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00)
(ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)

email mkiellinikou@gmail.com

Την ιστοσελίδα  θα την βρείτε εδώ www.mkiellinikou.org

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here