Κοιμόταν σε στρώμα θαλάσσης και πέθανε όταν το ανέτρεψε κυματισμός

Ενας 50χρονος Αθηναίος που παραθέριζε στην  Αμάρυνθο Ευβοίας, πέθανε απο καρδιά ή πνιγηκε ενώ είχε πάει για μπάνιο στην παραλία Αλάμπεη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιας 52 ετών άνδρας  πήγε το μεσημέρι για μπάνιο. Άφησε  τα πράγματά του στην αμμουδιά και πήρε το φουσκωτό στρώμα του και έπεσε στη θάλασσα. Λουόμενοι είπαν ότι ίσως είχε πάρει μαζί του κάτι να τσιμπήσει πάνω στο στρώμα -φρουτα ή κάτι άλλο. Κάποια στιγμή (στα ρηχά μάλιστα) το κύμα ανέτρεψε το στρώμα και ο άνδρας έπεσε στο νερό.

Αν και προσπάθησε ενστικτωδώς να πάρει ανάσα δεν τα κατάφερε και πνίγηκε. Όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην παραλία έσπευσαν να βοηθήσουν αλλά για τον άτυχο άνδρα ήταν πλέον αργά. Μάλιστα στην παραλία βρισκόταν και γιατρός που προσπάθησε να τον επαναφέρει στη ζωή με τεχνητή αναπνοή, αλλά δεν τα κατάφερε.

Κάποιοι λουόμενοι σκέφτονται μήπως καθώς έτρωγε κάτι στραβοκατάπιε, άλλοι λένε ότι κοιμόταν και άλλοι ότι αν είχε αποκοιμηθεί,  τότε με το που έπεφτε στη θάλασσα θα ξυπνούσε και παρότι μπορεί να κατάπινε νερό, θα προλάβαινε λογικα να πάρει ανάσα και να επιπλεύσει. Ισως  έπαθε καρδιακό επεισόδιο όσο βρισκόταν στο στρώμα θαλάσσης.

Θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here