Κ. Μητσοτάκης: Ο κ. Τσίπρας δεν θα αντέξει στην εξουσία.

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

 

«Δεν έχουμε περιθώρια για μεταβατικές λύσεις, ο κ. Τσίπρας δεν θα αντέξει στην εξουσία. Η ΝΔ πρέπει να κάνει πολύ σκληρή αντιπολίτευση» δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής το πρωί της Τετάρτης. «Εγώ ο ίδιος θα κάνω τη ζωή του κ. Τσίπρα δύσκολη» προειδοποίησε και πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός προσπαθεί να πατάει σε δύο βάρκες. 

Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι μπορεί να μεγαλώσει την ΝΔ, να ξαναφέρει όσους έφυγαν, χωρίς να χάσει και τον παραδοσιακό ψηφοφόρο του κόμματος. «Το πρόβλημα της ΝΔ πρέπει να λυθεί τώρα», συμπλήρωσε.

Άσκησε δριμεία κριτική στον κ. Κατρούγκαλο υπογραμμίζοντας ότι με το «με τον νόμο του επέστρεψαν κατηγορούμενοι παιδεραστές. Τον κ. Κατρούγκαλο τον αντάμειψε ο κ. Τσίπρας«. Διευκρίνισε δε ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει νέους φόρους «για να προσλαμβάνει πίσω ο κ. Κατρούγκαλος τους προσωπικούς του πελάτες».

Όσον αφορά στο θέμα των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής των πολιτών στην ψηφοφορία, θέτοντας ως όριο τις 400.000 συμμετοχές. «Αν στο ΠΑΣΟΚ ψήφισαν 70.000 άνθρωποι σε μας πρέπει να έρθουν 400.000, αλλιώς θα αφήσουν το κόμμα σε μηχανισμούς» είπε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here